Keresem a családom

Éva és Ágnes találkozása

rtl.hurtl.hu

2016. november 16. 13:44

Az ember már-már magától értetődőnek gondolja, hogy a telefonjában a kontaktjai között szerepel: anya, anyuci, mama, vagy valami hasonló. Szabó Évának, aki a "Keresem a családom!" műsorába jelentkezett, nem volt ilyen szerencséje. Azért írt nekünk, hogy találjuk meg neki az anyukáját, akit pici kora óta nem látott.

Éva ma Brüsszelben él kislányával és férjével, egy varrodában dolgozik. Minden lehetőséget kiaknázott már, hogy ráleljen az édesanyjára, de mindig falakba ütközött. Ágnest, Éva édesanyját több ezer kilométerrel a lányától, egy pici romániai faluban találtuk meg, elszigetelve a falu szélén, egyedül, szegénységben. Még telefonja sem volt. Ahogy Lilu egyre többet beszélgetett a két asszonnyal, úgy derült ki számunkra, hogy mindkét nő sorsában volt jelen a menekülés, az agresszió és egymás hiánya.

Éva és Ágnes találkozása megrendítő volt!

 

 

Hihetetlenül boldogak voltunk, hogy a fájdalmas történetnek jó vége lett. Éva megajándékozta édesanyját egy mobiltelefonnal, hogy azon keresztül rendszeresen tudják tartani a kapcsolatot.

Most már ő is elmenthetett egy telefonszámot, ami az ember életének legfontosabb személyével köti össze. Így Éva és Ágnes a köztük lévő több ezer kilométer ellenére rendszeresen tudnak beszélni egymással, sőt Éva több nagybácsival, nagynénivel és unokatestvérrel is gazdagabb lett, akik már alig várják, hogy személyesen is megismerjék Évát.

#Keresem a családom#második évad#találkozás#eva

Címlapról ajánljuk