Keresem a családom

Katica tudni szeretné, miért került állami gondozásba!

rtl.hurtl.hu

2016. november 11. 14:10

A második évad első adásában két szülőt kerestünk. Katica az édesapját, Éva pedig az édesanyját nem látta évtizedek óta.

Az első történetünk szereplője Katica, aki kamaszlányként tudta meg, hogy a szülők, akik hatalmas szeretettel nevelték, örökbe fogadták őt. A most 22 éves lány akkor több fájdalmas hírt is megtudott a vér szerinti családjáról. Azt, hogy édesanyja a születése után nem sokkal meghalt, azt, hogy van egy nővére, és végül azt, hogy az édesapja lemondott róla.

 

 

Arra kért minket, hogy találjuk meg az apját és nővérét, mert tudni akarja, hogy miért került állami gondozásba, mi történt a családjukkal 22 évvel ezelőtt.

 

Második történetünkben szörnyű dolgokra derül fény. Éva olyan fizikai és lelki megpróbáltatásokon ment keresztül, amelyek sok embert végleg összetörtek volna. Rettenetes emlékei vannak gyerekkorából és nem hagyja nyugodni a kérdés: miért hagyta el az édesanyja őt? Miért nem védte meg, amikor kellett volna? Miért nem kereste soha többé? Éva azzal keresett meg minket, hogy mindent megbocsátana, ha még egyszer láthatná az édesanyját.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Keresem a családom#második évad#eva

Címlapról ajánljuk