Kanapéhuszárok

Tóth Gabi bugyija és Molnár Áron elszántsága is beindította a Kanapéhuszárok fantáziáját

rtl.hurtl.hu

2023. december 15. 20:21

A Kanapéhuszárok 4. részében kiderült, hogy a tévénézők mihez kezdenének azzal a hét órával, amit a LEGO® Masters versenyzői kaptak, hogy mi a véleményük Tóth Gabi könnyeiről és extravagáns ruhájáról, illetve hogy milyen érzéseket vált ki belőlük Molnár Áron.

„Láttam a Tóth Gabi bugyiját, úgyhogy halál izgatott vagyok” – az énekesnő a Kanapéhuszárokat is megmozgatta

Tóth Gabi megjelenése és „extravagáns szerkói” a Kanapéhuszárokat sem hagyta hidegen. Kitty és Ági viszont komoly következtetésre jutottak a Sztárban sztár leszek! zsűrijét elemezgetve: „Gyerekek, ez a zsűri egy szar, a Majka egyedül jó. Ja, nem, amúgy a Joci még jófej. Akkor igazából csak a lányokat utálom” – állapította meg Kitty, amivel barátnője is egyet tudott érteni.

 

Tóth Gabinak „ez a legnagyobb produkciója, amikor sírva fakad" a Kanapéhuszárok szerint

Caramelék megríkatták Tóth Gabit a Sztárban sztár műsorában, de a Kanapéhuszárok Lelkes családja elbizonytalanodott, hogy Tilla vajon ezt jól látta-e. Mivel nem tudták értelmezni az énekesnő reakcióját, felmerült Tímeában annak a lehetősége is, hogy Gabi csak azért könnyezik, mert véletlen belenyúlt a saját szemébe.

 

Kanapéhuszárok: A Berki dinasztia él tovább, bevették az egész médiát

A tévénézők először a Mutasd a hangod! műsorvezetőjének állandó képernyős jelenlétét véleményezték: „Nem merem a fürdőszobában a csapot megnyitni, mert félek, hogy kijön belőle a Stohl.” Majd gyorsan áttértek Király Viktor megváltozott külsejére, Hódi Pamela pedig csak ezután következett. Bruckné szerint Tóth Bence jó hatással van az influenszerre, a srácoknak viszont egy másik érdekesség is feltűnt a Berki családdal kapcsolatban.

 

Molnár Áron elszántságától megijedt az egyik kanapéhuszár

A Sztárbox fináléjának utolsó mérkőzésén Rácz Jenő Molnár Áronnal csapott össze. Voltak olyan tévénézők, akikre már a bevonulásuk is nagy hatást gyakorolt. Míg az egyik kanapéhuszár ijesztőnek találta Noár magabiztosságát, addig a barátnője kifejezetten elégedett volt a színész megjelenésével.

 

A Dávid szobor intim testrészét építené meg a LEGO® Masters hídja helyett az egyik kanapéhuszár

Az RTL LEGO® Masters című műsorában hét órájuk volt a versenyzőknek arra, hogy olyan hidakat építsenek, ahol az esztétika helyett az építmény teherbírására kellett helyezniük a hangsúlyt. A kanapéhuszárok kifejtették, ők mihez kezdenének ennyi idővel.

 

„Ez megerőszakolja a fülemet” – Zenehajót néztek a Kanapéhuszárok

A Kanapéhuszárok Kittyje a Zenehajó műsor címéből arra következtetett, hogy itt akkor énekelnek emberek, ha jó – utólag már belátta, hogy tévedett. Jusuf pedig úgy érzi, testvére Alya csak azért hívta át tévét nézni, hogy kínozza őt.

 

#Kanapéhuszárok#összefoglaló#rácz jenő#4. rész#tóth gabi#molnár áron#király viktor#LEGO Masters#stohl andrás#majka#kritika#vélemény

Címlapról ajánljuk