Kanapéhuszárok

A kanapéhuszárok kikérték maguknak Szente Vajk beszólását, és megdöbbentek A Város Királynőinek külsején

rtl.hurtl.hu

2023. december 8. 21:15

A tévénézők a Matthew Perry halála körüli botrányon és A Város Királynőinek külsején is megbotránkoztak, de Szente Vajk kritikáját sem tudták szó nélkül hagyni a Kanapéhuszárok 3. részében.

„Elfogy az összes agysejted, amikor nézed” – ezt gondolják A Város Királynőiről a kanapéhuszárok


A Város Királynőinek bemutatkozása ledöbbentette a kanapéhuszárokat. A gazdag üzletasszonyok élete komoly érzelmeket és véleményt váltott ki a tévénézőkből.

„Őket megkívánják?” –  a kanapéhuszárok próbálták megérteni A Város Királynőit


A Város Királynőinek külseje, és a plasztikai beavatkozásaik megbotránkoztatták a kanapéhuszárokat: „A szilikonok virítanak rendesen a ruha alatt, de nem baj, legalább ha hasra esik, visszapattan” – fogalmazta meg röviden és tömören kritikáját az egyik kanapéhuszár. Solomon Zsuzsi ajkairól pedig egy kacsa feneke jutott Bruck Lajosné eszébe.

Marics Peti rá akart cuppanni táncpartnerére a Kanapéhuszárok szerint


Marics Peti és Stana Alexandra produkciója megosztotta a kanapéhuszárokat, azonban Marics előadóművészi tehetségét mindannyian elismerték. Zsuzsit például az énekes csípőmozgása nyűgözte le, de volt, aki szerint úgy néz ki, mint Petőfi Sándor.

„Kedves Szente Vajk, te aztán tudod, hogy mi a kultúra" – így reagáltak a kanapéhuszárok a rendező beszólására


Szente Vajk beszólása felpaprikázta a kanapéhuszárok indulatait: „Ez most tényleg rólunk beszél?” – hitetlenkedtek a tévénézők, akik vegyes érzelmekkel fogadták Krausz Gábor győzelmét is.

Szorcsik Viki dekoltázsa elrabolta a kanapéhuszárok figyelmét: Sokba kerülhetett az a két mell


A Kanapéhuszárok női tagjai nem tudták szó nélkül hagyni Szorcsik Viki ruháját, ami nem sok mindent bízott a nézők fantáziájára. A férfiak között azonban akadtak olyanok is, akiknek egyáltalán nem volt problémájuk a mélyen dekoltált öltözékkel.

Matthew Perry halálán viccelődtek, a Kanapéhuszárok kiakadtak


A kanapéhuszárok Bochkor Gábor kibeszélős műsorában szembesültek azzal, hogy milyen botrány robbant ki a – Jóbarátokból ismert – Matthew Perry halálán viccelődő humorista körül.  Miközben a poénkodás morális kérdésein filozofálgattak, az egyikőjük felelevenítette azt a – számára vicces – emléket, ami a saját nagymamájának temetésén történt.

#Kanapéhuszárok#szente vajk#A Város Királynői#bochkor gábor#matthew perry#humor#kritika#vélemény#érzelmek#indulatok#tévézés#dancing with the stars

Címlapról ajánljuk