Híradó

Fulladás okozhatta a hároméves kislány halálát, akit anyja ölhetett meg – a jászszentandrási gyilkosság részletei

Maár LauraMaár Laura

2024. január 31. 17:25

Gyermekelhelyezési vita miatt halhatott meg az a hároméves kislány Jászszentandráson, akit saját édesanyja ölt meg, majd a nő magával is végzett. A helyiek szerint az anya azért gyilkolhatott, mert nem akarta, hogy kislánya az apjához kerüljön, akivel már évek óta megromlott a viszonya. A kislány halálát fulladás okozhatta, a nő holttestére a kádban találtak rá. 

Mécsesek égnek a jászszentandrási családi ház kerítése mellett, ahol a nő megölhette hároméves kislányát. Nem sokkal később magával is végzett. Híradónk úgy tudja, egyedül nevelte a kislányt, korábbi élettársa csak láthatásra vitte el időnként. 

Szomszédai szerint a nő attól félt, hogy a férfi el akarja venni tőle a kicsit.

Információink szerint a gyilkossággal gyanúsított nő egy közeli iskolában dolgozott könyvtárosként. Volt élettársa pedig egy szeméttelep munkatársa, a környéken élők mindkettejüket rendes embernek ismerték. 

Kapcsolatuk azonban a kislányuk születése után állítólag megromlott. A gyereket a nő nevelte és sok időt töltött a közelben lakó nagyszülőkkel is.

A környéken lakók már pénteken hallották, hogy összevesztek, amikor a férfi megjelent a háznál. A Blikk úgy tudja, hogy a nő akkor rátámadt: késsel megvágta és lefújta gázsprayvel. 

A férfi ennek ellenére a következő napokban is visszament a házhoz, de a nő nem nyitott ajtót. A kislány halálát fulladás okozhatta, a nő holttestére a kádban találtak rá. 

További részletek a cikkünk legelején található videóban. 

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#bűnügy#öngyilkosság#gyerekgyilkosság#Jászszentandrás#gyermekelhelyezés#top hírek

Címlapról ajánljuk