Híradó

Videón a nő, aki az orvosi ügyeleten rabolt ki egy nővért Tatabányán

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 3. 16:14

Ellopta a nővér pénztárcáját egy nő a tatabányai orvosi ügyeleten, most emeltek vádat ellene. A lopást rögzítette a biztonsági kamera. A tolvaj a váróból figyelte ki a táskát, és akkor lépett akcióba, amikor a szoba üres lett. Elfogták,most más lopásokért is felelnie kell.

Egy nő sétált be a tatabányai orvosi ügyelet vizsgálójába, a nyitott ajtón át vehette észre az egyik nővér elöl hagyott táskáját. Megvárta, míg a szoba üres lesz, és azonnal akcióba lépett. Mindezt júniusban rögzítette a biztonsági kamera.

A nő, miközben jött ki a vizsgálóból, a saját táskájában matatott. Valószínűleg az oda rejtett pénztárcát szorongatta. Majd nyugodtan leült a váróban és átkutatta a tárcát. A pénzt kivette, a pénztárcát pedig a kijárat melletti szemetesbe dobta. A nővér időközben keresni kezdte a pénztárcáját.

Az elkövető azt közölte a sértettel, hogy a lopást látta, azt egy férfi követte el, aki a pénztárcát a szemetesbe. Még oda is kísérte a nő a meglopott nővért, aki a pénztárcát megtalálta.

A tolvajt a kamerafelvétel buktatta le. Az ügyészség nem csak ezzel a lopással vádolja. A nő, a vád szerint ellopott egy értékes mobiltelefont, kétszer egy tatabányai drogéria, hat alkalommal pedig egy másik üzlet árukészletét dézsmálta meg. Emiatt az ügyészség börtönbüntetést kér a visszaeső tolvajra.

A Híradó riportját az alábbi videóban nézheti meg.

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#tolvaj#visszaeső#tatabánya#nővér

Címlapról ajánljuk