Híradó

52 évesen halt meg a 90-es évek tinibálványa, Luke Perry

rtl.hurtl.hu

2019. március 5. 10:47

Luke Perry, akit a leginkább a Beverly Hills 90210 egyik főszereplőjeként ismernek világszerte, szerdán kapott sztrókot. Kórházba szállították, folyamatos megfigyelés alatt volt, de annyira komoly agykárosodást szenvedett, hogy már nem tudtak rajta segíteni, hétfő délelőtt meghalt.

Luke Perry 10 éven keresztül, 1990 és 2000 között játszotta a Beverly Hills 90210 tinikről szóló szappanoperában Dylan McKay, a gazdag szépfiú szerepét. Ezzel vált világszerte ismert színésszé.
Később szerepelt a Buffy, a vámpírvadász című 1992-es moziban, feltűnt Az ötödik elem című filmben, több tévésorozatban játszott és animációs sorozatokhoz is adta a hangját, mint pl. a Simpson család.

A Riverdale című sorozatban Fred Andrewst játszotta, továbbá vendégszereplőként feltűnt a Gyilkos elmék, az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály és a Will és Grace epizódjaiban is.

 

Szomorú, hogy pont aznap jelentette be a FOX, hogy a számára legnagyobb sikert hozó Beverly Hills 90210 produkciót folytatják, amelyik napon Perryt kórházba szállították. A színész egyébként nem vett volna részt a sorozat folytatásában, ugyanis egy Riverdale-adaptáción dolgozott inkább Kanadában.

 

#Híradó#hollywood#beverly hills

Címlapról ajánljuk