Híradó

BUKÁS: Nagy esés a Nemzeti Vágtán

rtl.hurtl.hu

2018. szeptember 17. 10:30

Videón mutatjuk, hogyan esetett le a Nemzeti Vágta döntőjében Zirc lovasa, Molnár Gyöngyi. A veszélyes bukás után a ló végül egyedül futott be a célba. Győzött, de mégsem!

A Hősök terén felállított speciális pályán a 11. Nemzeti Vágta kétnapos versenysorozatában 72 magyarországi és határon túli terepülés lovasa indult. A döntőt Nagy Arnold, Temerin lovasa nyerte, Fantázia nevű lován. Megelőzve Kun Ferencet, Rózsaszentmárton lovasát és Ács Lindát, Pogány versenyzőjét.

 

 

A döntőben a Zircet képviselő Molnár Gyöngyi a futam során leesett lováról. Mivel Ricárdó bár elsőként, de egyedül ért célba, utolsó helyen végzett. Szabadnapos operatőrünk, Révi Dániel Máté az eset szemtanúja volt, és természetesen rögzítette is az esést. Mutatjuk a veszélyes pillanatot lassítva is videón!:

 

 

Nemzetközi futamot is rendeztek idén, amelyben végül Kína lovasa győzött Szerbia és Szlovénia lovasa előtt. A versenyszámban egyébként – magyarországi lovakkal – indult Csehország, Szlovákia, Törökország, Mongólia, Románia, Ausztria, Suriname és az Egyesült Királyság lovasa is.

Képek: MTI/Kovács Tamás

#Híradó#Videó#bukás#esés#lovas

Címlapról ajánljuk