Híradó

Gyász és döbbenet Párizsban!

rtl.hurtl.hu

2015. november 14. 10:02

A legfrissebb hírek szerint 150 fölé emelkedett a francia fővárosban elkövetett terrortámadások áldozatainak száma. A stadionnál robbantottak, belvárosi éttermeknél és az utcán ártatlan járókelőkre lövöldöztek a terroristák. Rendkívüli Híradóval 11.55-kor jelentkezünk az RTL Klubon.

A legtöbben a Bataclan koncertteremben haltak meg. Egy metálzenekar koncertjén ejtettek túszokat a terroristák, majd szisztematikusan kivégezték őket. Csak itt több mint 80 áldozat volt. 8 támadó meghalt, 7-en közülük felrobbantották magukat, egyet a rendőrök öltek meg.

A francia elnök rendkívüli állapotot hirdetett, mozgósította a katonaságot és könyörtelen háborút hirdetett a terroristák ellen. Francoise Holland hajnalban bejelentette, hogy újra bevezették a határellenőrzést. 1500 katonát vetettek be, fegyveresek ellenőriznek mindenkit, aki közúton, vonattal, repülővel, vagy hajóval akar belépni, vagy kilépni az országból.

Párizs forgalmas pontjait és fontos épületeit is őrzik. A terrortámadás miatt gyászol egész Európa és a világ. Több városában a francia nemzeti lobogó színeivel világítják meg a középületeket.

Rendkívüli Híradóval 11.55-kor jelentkezünk itt az RTL Klubon.
#Híradó#terror#isis#párizs#terrortámadás

Címlapról ajánljuk