Házon kívül

Gyilkossági krónika, családi kálvária és hivatali útvesztők

rtl.hurtl.hu

2011. március 16. 19:11

A Házon Kívül felkeresett egy bűnbánó börtönlakót és az áldozat családját, ellátogatott egy 4 gyermekes családhoz, ahol a legkisebb testvér megmentéséért mindenki összefogott és bemutatja, hogy mit tehetünk, ha a hivatal nem segít rajtunk.

A bűnbánó börtönlakó vallomása. Levelet írt az RTL Klubnak, hogy nehezen alszik a cellájában, mert a családja lelkén szárad egy ember halála. Elmentünk hozzá, hogy elmesélje, mi történt. És elmentünk az áldozat családjához is, akik attól rettegnek, hogy a gyilkos és hozzátartozói egyszer majd kiszabadulnak.

Egy anya és négy gyereke azért küzd, hogy a legkisebb testvér életben maradhasson. Gyűjtésbe fogtak, hogy a másfél éves Zalánnak emberi körülményeket biztosítsanak a gyógyuláshoz. El kéne hagyniuk a dohos lakást, ezért próbálkoznak a lehetetlennel, de addig is sok áldozatot hoznak.

Ha a hivatal nem segít, mi megtesszük? Apró, de annál bosszantóbb dolgokat próbáltunk elintézni: rossz a közvilágítás, balesetek sora történik, mert hiányzik a zebra, és az életveszélyes utcakövek. És bizonyítékot szereztünk arról, hogy a kitartás eredménnyel jár.

Részletek a Házon Kívülben, csütörtökön este 22.10-kor!

Nézze meg a teljes adást az RTL Moston!
#Házon kívül#áldozat#gyilkos#zebra#gyógyul#hivatal

Címlapról ajánljuk