Házasodna a gazda

Gergő gazda Anitával, József gazda pedig Böbével szakított

rtl.hurtl.hu

2023. november 10. 20:25

Kevin gazda és Zsuzsi vacsorája nem is alakulhatott volna jobban – a romantikus zongoraszóló után csók koronázta meg a randijukat. Mindeközben Gergő gazda nehéz szívvel, de hazaküldte Anitát. De József gazda sem volt könnyebb helyzetben, ugyanis zokogva omlott össze, mikor szakított Böbével. Anna gazda pedig Viktorral ment randira, akivel már az első pillanatban nehézségekbe ütköztek. 

Kevin gazda számára megszűnt a világ abban a pillanatban, amikor megcsókolta Zsuzsit

Kevin gazda egy tóparti randival lepte meg Zsuzsit, ahol lámpák fénye borította aranyba a teraszt és az odakészített zongorát. A vacsora alatt kiderült, mennyi közös van bennük, majd Zsuzsi eljátszotta Kevinnek a rapid randin ajándékozott kottát. Az este végén táncra is perdültek a sötétben, ahol csókkal koronázták meg az intim pillanatot.

Anitának rosszul estek Gergő gazda szavai, amiket a strandon mondott neki

Gergő gazda már elég sok mindent látott – saját bevallása szerint –, ennek ellenére mégis zavarba jött a bikinis választottjaitól. A hosszas munka után mindenkinek jól esett csobbanni egyet a medencében, még Anitának is, akiről kiderült, hogy nem tud úszni. Mielőtt hazamentek volna, a gazda félrehívta Anitát, hogy négyszemközt mondhassa el neki az őszinte véleményét.

Kínosan indult és majdnem azonnal véget is ért Anna gazda és Viktor randija

Anna gazda Viktort választotta randipartneréül. Lovagja elő is állt volna „hintójával”, de az autó sajnos nem indult, így ismét Gyuritól kértek szívességet. Viktor annyira kellemetlenül érezte magát már az indulás előtt, hogy többször meggondolatlan kijelentést tett, amin Anna jól fel is húzta magát.

Timi figyelmeztette József gazdát, hogy fogja vissza a fantáziáját

Timi meglepetés randija a pusztatemplomi romhoz vezette József gazdát, ahol privát jógaórát kapott ajándékba arajelöltjétől. A gazda nagyon élvezte a különleges testmozgást, de a választott viselete sokat engedett volna látni abban az esetben, ha túl messzire kalandoztak volna a gondolatai.

Böbe meglepetése fordítva sült el, ezért sírás lett a vége

Miután Timi elrabolta József gazdát, Böbe sem volt rest. Az feleségjelölt énekesnői tehetségét megcsillogtatva akarta visszaszerezni a gazda figyelmét, de a terve nem úgy alakult, ahogy szerette volna.

Anita sírva hagyta el Gergő gazdát, de reméli, hogy új esélyt kap, ha Kírával nem jönnek össze

Gergő gazda fájó szívvel kísérte Anitát az autóhoz. A lány reméli, hogy Gergő megtalálja a boldogságot, de úgy érzi, hogy kettejük története még nem ért a végéhez. Szerinte pár napig könnyű megjátszani, hogy valaki be tud illeszkedni a gazda életébe – távol az otthonától –, de hosszú távon ez nem fog működni. Ezért gondolja, hogy kettejük kapcsolata kaphat még új fejezetet a Házasodna a gazda után.

Kriszti pironkodva vallotta be érzéseit Timinek

József gazda arajelöltjei között nem versengésben, hanem barátságos hangulatban telt az este. Kriszti érdeklődött, hogy alakult Timiék jógarandija, és Timi is puhatolózott Krisztinél, hogy ő milyen érzéseket táplál a gazda iránt. A válasz után pedig komoly elhatározásra jutott a jógaoktató.

Zokogva omlott össze József gazda, miután szakított Böbével

József gazda úgy érezte, hogy a szívéből szakít ki egy darabot, amikor hazaküldte Böbét. A trambulinon fakadt sírva a nő ölében, aki csalódott a gazdában, mert úgy gondolja, nem adott neki elég esélyt arra, hogy bizonyítson.

 

Előzetes – Kevin gazda Petrának: Megláttalak és el voltam varázsolva tőled (11.13)

Gergő gazda kihasználja a megmaradt időt jelöltjeivel – mindkettőjükkel csókolózik, mindeközben Kevin gazda gondolatai elkalandoznak a randija közben, amit Luca szóvá is tesz. Anna gazda pedig könnyekben tör ki. Hogy hogyan folytatódik a gazdák ismerkedése, az hétfő este kiderül a Házasodna a gazda folytatásában az RTL-en.

 

#Házasodna a gazda#rtl#kevin gazda#zsuzsi#vacsora#zongora#csók#gergő gazda#hazaküld#anita#szomorú#József gazda#zokog#szakít#böbe#anna gazda#viktor#nehézség#házasodna a gazda összefoglaló#10. rész#összefoglaló

Címlapról ajánljuk