Házasodna a gazda

Anna gazda eldöntötte, kivel folytatja az ismerkedést

rtl.hurtl.hu

2023. november 9. 20:25

Anna gazda képtelen volt rászánni magát, hogy elküldjön valaki a birtokáról, ezért abban bízott, hogy ha átbeszéli az eddigi tapasztalatait Nádai Anikóval, akkor könnyebb helyzetbe kerül. Kevin gazda és Petra között viszont nő a feszültség, mert a lány nehezen viseli a gazda határozott útmutatásait. Böbén pedig egyre jobban elhatalmasodik a féltékenység, ugyanis szerinte Timi folyamatosan azon dolgozik, hogy József gazdát az ujjai köré csavarja.

Böbe szerint megbotránkoztató dolgot tett Timi József gazdával az ő jelenlétükben

Böbében egész nap érlelődött a düh, amit Timi viselkedése miatt érzett. Hiába próbált József gazda közelébe kerülni, még a templomban is elorozták előle a lehetőséget, hogy a gazda baljára ülhessen. Úgy érezte, vetélytársa kitúrta őt, sőt szerinte Timi odáig ment, hogy megjátszott ájtatosságával elvarázsolta Józsefet, majd az imádságok után randira csábította a férfit. „Én olyan nevelést kaptam, hogy a férfinak kell udvarolnia” – mondta vérig sértve az arajelölt.

Anna gazda megmentette lovagjait

Anna gazda új feladattal bízta meg a srácokat – mivel mind a négyen biztosították őt arról, hogy értenek a traktorhoz, rájuk bízta az olajcseréjét. Utólag persze kiderült, hogy a fiúk kicsit füllentettek a műszaki képességeikről. Először az olajtartályt sem találták meg, később pedig majdnem balszerencsés kimenetelű lett az olajcsere, de szerencsére a gazda résen volt, és még időben közbeavatkozott.

Gyuri kincskeresésre hívta Anna gazdát: Előhozza belőlem a gyermeki énemet

Gyuri előkészületei nem voltak hiábavalóak – randiötlete bombasikert aratott. Ajándékokat rejtett el a gyümölcsfák között, amiket Anna gazdával közösen, egy fémdetektor segítségével kerestek meg. Anna nagyon örült a gyermeki mókának, de az ajándékok elgondolkodtatták Gyurival kapcsolatban.

Petra tragédiája: gyerekként szinte egyszerre veszítette el édesanyját és nagymamáját

Petra és Kevin gazda kapcsolata új szintre lépett. Amíg a randijuk helyszínére kocsikáztak, a lány meglepően komoly témát hozott fel. Elárulta, hogy tizenkét éves korában pár hónap leforgása alatt a nagymamája és édesanyja is elhunyt, ezért hamar fel kellett nőnie. A nehéz beszélgetés nem nyomta rá a bélyegét a hangulatukra, Kevin értékelte Petra őszinteségét, sőt úgy érezte, empatikusabban kell viszonyulnia hozzá ezek után.

„Nem foglak szeretni, most rájöttem” – Petra keményen megmondta a véleményét Kevin gazdának

Kevin gazda a vadon helyett csak a karámba vitte lovagolni Petrát. A gazda úgy gondolta – a lány biztonsága érdekében – jobb lesz, ha lova és alkalmi lovasa inkább futószáron kezdik az ismerkedést egymással. Petrának egyáltalán nem tetszett, hogy Kevin folyton kijavította és tanítani akarta őt, ezért elégedetlenségének azonnal hangot is adott.

Anna gazda döntött Danival kapcsolatban: Ezt a körtefát egyedül kell elültetned

Anna gazda arra kérte jelöltjeit, egyesével látogassák meg, hogy megbeszélhesse velük a döntését. Mindegyiküknek elmondta, mi tetszett neki az elmúlt napokban, és min kellene változtatniuk a srácoknak, ha el akarják nyerni a szívét. A férfiak tűkön ülve várták, ki lesz az, akit végül útjára bocsájt a gazda. Gyuri csalódottnak tűnt, amikor kiderült, kik maradhatnak Anna mellett, ezért nem is akarta elárulni a többieknek, ők miben maradtak a gazdával.

Előzetes – Böbe dalra fakadt József gazdánál: Ha tökös lennél, rohamoznál (11.10.)

Gergő gazda a strandon folytatja az ismerkedést a lányokkal, miközben Timi jógarandin flörtöl József gazdával. Anna gazda táncba viszi Viktort, hogy közelebb kerülhessen hozzá. Kevin gazda pedig zongorával lepi meg Zsuzsit, amit egy csókkal jutalmaz a lány. Hogy hogyan teltek a randevúk, kiderül a Házasodna a gazda következő epizódjából  az RTL-en.

 

#Házasodna a gazda#rtl#összefoglaló#anna#gergő#józsef#kevin#petra#timi#böbe#anita#házasodna a gazda összefoglaló#anna gazda#gergő gazda#József gazda#kevin gazda#féltékenység#döntés#ismerkedés#randi#9. rész

Címlapról ajánljuk