Házasodna a gazda

Petra kiborult, Dani titkolózik Anna gazda előtt, József gazda pedig nehéz szívvel küldte haza egyik választottját

rtl.hurtl.hu

2023. november 8. 20:20

Kevin gazda Krisztit választotta első randipartnerének. Amíg ők homokfutóval hasítottak a földeken Petra kutyája elszökött. A lány annyira kiborult, hogy frusztrációját a többieken vezette le. Mindeközben Anna gazda privát jógával indította a reggelt Attila közreműködésével, majd Dani hívta meg egy romantikus ebédre. Gergő gazda és Kíra pedig egy tó partjára szöktek el kettesben, ahol újra közel kerültek egymáshoz.

Petra összeomlott, majd Kevin gazda választottjain vezette le a dühét

Kupidó nyila nem csak a Házasodna a gazda jelöltjeit találta el. Kevin gazda farmján egy tacskó környékezte meg Petra kutyáját, akit hiába próbált visszahívni, Angel inkább lelépett új hódolójával. A lányok kutatócsapatként indultak az eltűnt kiskedvencek után, de nem sikerült megtalálniuk őket, amit Petra nagyon nehezen viselt. Habár a nap végén a kiskutya hazatalált Kevin gazda birtokára, sajnos kiderült, hogy a baj addigra már megtörtént…

 

Gergő gazda és Kíra titokban romantikáztak a tó partján

Gergő gazda ismét belopta magát Kíra szívébe, amikor lelkesen mesélt arról, milyen jövőt képzel el magának és leendő feleségének. A lány izgatottan hallgatta Gergő álmait, és úgy érezte, a gazdától kapott csókkal meg is pecsételték közös jövőjüket.

 

Anna gazda legnagyobb vágyairól mesélt Attilának, miután testileg is közelebb kerültek egymáshoz a gyümölcsfák között

Anna gazda kérésére Attila privát jógaórát tartott az idilli környezetben, ahol a légzéstechnikák, az ima póz és a testmozgás utáni édes pihenés közben élvezhették egymás társaságat. Anna ötösre értékelte Attila teljesítményét, aki örült, hogy végre intim helyzetbe kerülhetett a gazdával.

 

„Ennyit jajgatni nőt még életemben nem hallottam” – Kevin gazda szerint Kriszti oda kapaszkodott, ahova csak tudott

Kevin gazda Krisztit vitte először randizni, aki szerinte túlságosan is visszahúzódó, ezért extrém meglepetéssel készült a számára.

 

Dani Anna gazdának: Gondolkozás nélkül bármikor csinálnék egy gyereket

Dani randevúra hívta Anna gazdát, aki örömmel fogadta a férfi kezdeményezését. Mivel dél körül indultak útnak, titkon remélte, hogy valamit enni fognak – szerencsére nem kellett csalódnia. Lovagja egyik kedves barátja éttermébe invitálta ebédre a gazdát, ahol a poénok mellett komoly témák is előkerültek – mint például a gyermekvállalás. Daninak meglepő mondat hagyta el a száját ezzel kapcsolatban, Annának azonban fogalma sincs arról, hogy egy háromgyermekes apuka hívta el ma randizni...

 

József gazda: Ettől a ponttól nem szeretném folytatni veled az ismerkedést

József gazda nehéz szívvel érkezett választottjaihoz, mert tudta, egyikükkel ez lesz az utolsó beszélgetése. Arra kérte a hölgyeket, hogy egyesével látogassák meg őt a kertben, ahol mindenkivel megoszthatta, mire jutott az elmúlt napokban.  

 

Petrát nem izgatta fel Kevin gazda ajánlata

Kevin gazda és Kriszti boldogan tértek haza a közös randiról, ahol Zsuzsi és Luca várta őket. A levegő megfagyott egy pillanatra, mikor a gazda Petra után érdeklődött – bár a lányok elmondták, hogy baj történt, Kevin mindenképp látni szerette volna Petrát. A lány először be sem akarta engedni a szobába, sőt az sem érdekelte különösebben, hogy Kevin randevúra hívta.

Hozzászólna? 

Előzetes: Szandi hancúrozásról fantáziál Gergő gazdával (11.09.)

József gazda istentiszteletre megy a hölgyekkel, Kevin gazda lovagolni viszi Petrát, ami nem úgy alakul, ahogy azt eltervezte. Gergő gazda sem érzi túl jól magát a bőrében, ugyanis egyre jobban megkedvelte a lányokat, akik fejben már tovább is jutottak vele az ismerkedésben. Hogy hogyan döntenek a gazdák a jelöltek sorsáról, az a Házasodna a gazda folytatásából kiderül hétköznap esténként az RTL-en.

 

#Házasodna a gazda#rtl#kevin gazda#kriszti#luca#petra#zsuzsi#randi#kutya#szökés#anna gazda#jóga#attila#dani#ebéd#romantika#gergő gazda#kíra#házasodna a gazda összefoglaló#összefoglaló#8. rész

Címlapról ajánljuk