Házasodna a gazda

Intim titkok kavarták fel az érzelmeket a Házasodna a gazdában, Kevin gazda pedig négy lányt választott magának

rtl.hurtl.hu

2023. november 6. 20:25

Gergő gazda birtokán fagyos a hangulat, mióta a lányok megtudták, hogy nemcsak táncba vitte őket a gazda egymás után, hanem a kerti padra is csókolózni. Kíra csalódott a hír hallatán, Fanni pedig számon is kérte Gergőt. Mindeközben József gazda piacozni hívta Krisztit, akinél túl intim kérdéseket feszegetett az utazás alatt. Józseffel ellentétben Anna gazda viszont meglepő dolgokat tudott meg Daniról, amikor elmentek traktoralkatrészeket vásárolni, Kevin gazda választottjai pedig már a rapid randin után kiakadtak egymásra.

Anna gazda meglepő dolgokat tudott meg Dani előző kapcsolatáról

Anna gazda Danit vitte magával traktoralkatrészeket vásárolni. Egyrészt azért, mert a férfi ért a gépekhez, másrészt mert Anna szerint annyit beszél és poénkodik, hogy úgysem hagyta volna a többieket dolgozni. Emellett pedig a gazda szerette volna jobban megismerni a jelöltjét, aki eddig csak a humoros oldalát mutatta meg neki. Most azonban Anna számára is kiderült, hogy Dani házas volt, sőt tíz évet élt együtt volt feleségével.

József gazda számára fontos a hálaima és a szex is

József gazda Krisztit választotta, hogy kísérje el epret árulni a piacra. Az út elején hosszú imába foglalta azokat a dolgokat, amikért hálát adhat – ez imponált választottjának, habár Kriszti saját bevallása szerint rövidebben szokta kifejezni az ilyen jellegű gondolatait. A szituáció akkor vált kínossá az utazás alatt, amikor József Kriszti szexuális életét kezdte firtatni, aki ezt korainak érezte, és a helyzetet sem tartotta megfelelőnek.

Fanni megalázva érezte magát, mert Gergő gazda előttük csókolózott Kírával

Megfagyott a hangulat Gergő gazda körül, amióta kiderült, hogy három lánnyal is csókolózott. Fanni szerint a gazda nemcsak őt, de saját magát is megalázta ezzel. A lány annyira mérges lett, hogy nem volt hajlandó dinnyét sem gazolni a többiekkel, inkább elvonult a gazdával, hogy kettesben beszélgethessenek. Míg a lányok dolgoztak, azt mondta, Gergőnek választania kellene, hogy a falu bikája akar maradni vagy családapává válik.

Kíra csalódott Gergő gazdában – megtudta, hogy mi történt romantikus pillanatuk után

Kírával madarat lehetett volna fogatni a dinnyés gazolás közben, hiszen még a nehéz fizikai munka ellenére is csak a traktorban elcsattant csókon járt az esze. Nem csoda, hogy hidegzuhanyként érte a hír, mikor a többi lány elmondta neki, hogy Gergő gazda mással is csókolózott előző este, ráadásul pár perces váltásban.

Viktor közös főzést tervezett Anna gazdával, de Danit nem kalkulálta bele a receptbe

Anna gazda végre kinyithatta Viktortól kapott borítékját – választottja egy közös főzéshez való receptet rejtett el benne. A lecsó húsmentes volt – ahogy a gazda szereti –, a borhoz pedig szóda is akadt, de Dani eredetileg nem szerepelt a receptben. Csakhogy Viktor vetélytársa mindent bevetett, hogy megzavarja a romantikus ebédet. Bár a srác így is élvezte az együtt töltött időt, Anna zavarba jött.

Kevin gazda négy lánnyal tért haza a rapid randiról – azt is elárulta, miért pont őket választotta

Kevin gazda nehéz helyzetbe került, amikor ki kellett választania azt a négy lányt, akivel folytathatja az ismerkedést. Zsuzsi, Kriszti, Petra és Luca lettek a szerencsések, akik örömmel fogadták a döntést. Bár voltak, akik csalódottan távoztak, Kevin nem érzett bűntudatot, hiszen úgy gondolja, jobb most megmondani az igazságot, mint hamisan táplálni a reményt.

Félresikerült romantika – szemétdombon nézte a naplementét József gazda és Kriszti

A 198 nem meseszám, hanem József gazda helye sok-sok éve a piacon – a dolgos és sikeres nap után ide vitte Krisztit romantikázni. A sárga vonalakkal felrajzolt parkolóhelyről ugyan lehetett látni a naplementét, de sajnos a szélben forgó szemét gyakran megzavarta az idillt. József kisszékén ülve gyerekkoráról mesélt választottjának, aki ezt sem tudta nagyon értékelni az aznapi bánásmód után.

Kriszti már az autóban kiborította a többi lányt

Még el sem indultak Kevin gazda birtokára, Kriszti már húzogatni kezdte a „cicák bajszát”. Kérdés nélkül elfoglalta a gazda melletti első ülést, így a többiek a hátsó ülésre kényszerültek – hárman préselődtek össze egy kutyával és egy hét hónapos kiscicával. Miután mindenki elfoglalta a szállását, Zsuzsi és Petra felháborodva tárgyalták ki a történteket.

 

Előzetes: „Így alávágni a másiknak, full undorító” – Gergő gazda kiborul (11.07.)
Gergő gazda jól megmondja a véleményét egyik választottjának, Kevin gazda lovardájában a lányok istállót takarítanak, Anna gazda és lovagjai árnyékolót húznak a paradicsompalánták fölé, Kriszti pedig számon kéri József gazdán a randevún történteket a Házasodna a gazda következő részében, kedden 19:50-től az RTL-en.

#Házasodna a gazda#rtl#gergő gazda#anna gazda#József gazda#kevin gazda#fanni#kíra#csók#kriszti#piac#dani#randi#rapid randi#párválasztás#házasodna a gazda összefoglaló#petra#luca#zsuzsi

Címlapról ajánljuk