Házasodna a gazda

Szenvedélyes csókolózással és könnyes búcsúval folytatódott a Házasodna a gazda

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 12. 22:44

A társkereső reality hétfői adása rengeteg fordulatot tartogatott a nézőknek és a gazdáknak egyaránt. Bea és Alfonz újból egymásnak estek, Zsolt gazda kétszer is megríkatta Bibit, Vera bejelentésével sokkolta Anikót, Péter pedig két nőtől is búcsút vett.

Erdélyben felforrósodott a hangulat, Beát ugyanis egyre jobban hatalmukba kerítették a hormonjai éskis híján rávetette magát Alfonz gazdára. A lány ugyanis egy „igazi predátorrá” vált, aki szíve szerint olyan élményt adott volna Alfonznak, amit a gazda sohasem felejtett volna el. A magát konzervatívnak tartó lány bevallotta, hogy eddig, ha valaki tetszett neki, mindig be is cserkészte magának a kiszemeltjét és ez most sincs másképp, hiszen Alfonzzal kapcsolatban is hasonló tervei vannak. Ez pedig úgy látszik kölcsönös, ugyanis a gazda lekapta Beát a Gyilkos-tó közepén. 


A csók után a lány szóhoz sem jutott, már csak azért sem, mert Alfonz bevallotta, hogy tetőtől talpig ápolná őt. A gazda Ritával is eltöltött egy romantikus vacsorát, ami bár nem volt olyan heves, mint a csónakázás Beával, de így is bőven tartogatott izgalmakat. Ritának egy apró megjegyzéssel sikerült megdöbbentenie a gazdát, amiből kiderült, hogy már ennyi idő alatt sikerült kiismernie kiszemeltjét. A kérdés már csak annyi volt, hogy Rita hol tölti majd az éjszakát.


Zsoltnál már kevésbé volt ilyen romantikus a hangulat, ugyanis a gazdának Anikó érkezése után dönteni kellett, hogy kinek int búcsút. A választása Pannira esett, aki nem bírta visszatartani a könnyeit a gazda döntése hallatán. A nap folyamán viszont Zsolt nemcsak a hazaküldött Pannit, de az újabb esélyt kapó Bibit is megríkatta.

Pont egy olyan lelki dolgot említett, amitől nagyon félek. Korom ellenére nagyon sok mindenen átmentem és mindig azt kapom meg, hogy túl fiatal vagyok és máshogy látom a dolgokat.


– magyarázta Bibi. A könnyek pedig akkor sem apadtak el, amikor Zsolt a kiválasztás után egy beszélgetésre invitálta a lányt, ahol sikeresen megviccelte őt. Bibi ugyanis kis híján elsírta magát, miután Zsolt közölte vele, hogy egy gép működteti a szívét, ami hamarosan lemerül és csak az ő csókjával lehet feltölteni.

Anikó Verához is ellátogatott, a műsorvezetőt pedig teljesen ledöbbentette a gazda vallomása. Az eddig hallottak és látottak alapján ugyanis úgy gondolta, hogy Tomi és Vera tökéletes páros lehetnek majd, de hamar rá kellett jönnie, hogy nem éppen ideális a helyzet kettőjük között.


A Házasodna a gazda kedd esti részében Zsolt gazda ellátogat egy csúszdaparkba egyik választottjával, tovább folytatódik Alfonz gazda és Bea csókcsatája, Vera gazda és Tomi őszintén beszélnek egymással, Péter gazda pedig rátér a kemény kérdésekre.

Nézd a társkereső realityt minden hétköznap 21:10-től az RTL Klubon, vagy nézd vissza az adásokat az RTL Moston!

#Házasodna a gazda#rtl#RTL Klub#péter gazda#alfonz gazda#zsolt gazda#vera gazda

Címlapról ajánljuk