Házasodna a gazda

Marci gazda bepillantást engedett a barkácsműhelyébe

rtl.hurtl.hu

2019. június 15. 12:30

Marcit hobbiasztalosnak nevezik a családtagjai, saját kezűleg készíti az állatok etetőit, itatóit és bármit, amit fából ki lehet faragni, össze lehet szerelni.

Marci gazda soha nem tanulta az asztalos mesterséget, de főiskola alatt foglalkozott tereppálya-építéssel, onnan sok dolgot át tudott emelni a fafaragásba, építésbe, szerelésbe. És ahogy azt manapság szokás, a Youtube oktatóvideóit sem veti meg, ha valamit tanulni szeretne.
 

„Fűrészelek, fúrok, faragok, mindent összerakok” – mondta Marci és egy félkész dohányzóasztalt mutatott meg Anikónak. Majd előkerült egy sulyok is, amit édesanyjának faragott ajándékba.


Lessen be Marci gazda barkácsműhelyébe!
 


A 30 éves, martfűi gazda állattenyésztéssel foglalkozik, marhái, bárányai és kutyái vannak. Egyszer már volt házas, a kapcsolat összesen 3 évig tartott, ebből 2 év volt házasság. Marci azt mondja, a felesége nem tudta magáévá tenni azt a helyet, ahol éltek, a gazdaságot, elvágyódott, Marci viszont maradni akart, ezért elengedték egymást.
 

„A számomra fontos értékek tisztesség, becsület, kedvesség, szeretet.  Ezek mind olyan dolgok, amire szüksége van a világnak és emiatt mi is legyünk azok, akik ezt valljuk” – mondta Marci a Házasodna a gazda bemutatkozó adásában.


Marci gazda zsánere olyan nő, aki szereti az állatokat, a természetet, aki jószívű és vidám, fontos hogy szeresse a viccet és hogy meg lehessen vele beszélni a problémákat. Marci azt is el tudja fogadni, ha olyan hölgyet talál, akinek már van gyereke.


Ha Ön elszánt és kitartó emberre vágyik, aki történetesen még vicces is, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/marci oldalon, vagy küldje Viberen Marci nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!
 

#Házasodna a gazda#marci gazda#nádai anikó#diy#barkács#műhely#extra videó#asztalos#ezermester#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk