Házasodna a gazda

Zsolt gazdának a mezőgazdaság mellett van még egy szenvedélye

rtl.hurtl.hu

2019. június 14. 9:30

Saját edzőterme van Zsoltnak, aki Tápiószentmártonban vezet gazdaságot, de esténként szeret súlyokat emelgetve megizzadni, majd lepihenni. Vagy nem pihenni, hanem élni.

„A gazdaságon kívül van még egy dolog, ami viszi az életemet, ez pedig a testépítés. Van egy saját konditermem, a mezőgazdaság mellett ezt is képviselem” – mondta Zsolt gazda, aki azt is elárulta, hogy volt az életének olyan szakasza, amikor huzamosabb ideig a testépítés felé vette az irányt, imádott a vasak között megizzadni és utána lepihenni.

Nézze meg extra videónkat Zsolt konditerméről!
 


Zsolt gazda egyébként sem tartja magát hétköznapi „mezőgazdász gyereknek”, aki egész nap kint van a földeken, majd vacsorázik egy jót és utána alszik. Szerinte annál többről szól az élet, minthogy csak dolgozunk és alszunk, ezért ő nem szalaszt el semmit, amit az élet kínál. Ha ahhoz van kedve, felvarrat egy új tetoválást, elmegy fesztiválozni, kirándulni, csavarogni. Vallja, hogy mindenkinek egy élete van, ezért előfordul, hogy elmegy és akár 3 hétig sem jön haza, ha úgy adódik. Amiről más csak álmodozik, azt ő meg is teszi.


Arra a kérdésre, hogy milyen nőre vágyik, nem paraméterekkel, tulajdonságok felsorolásával válaszolt. Szerinte ezt előre nem lehet megmondani, ha ott áll vele szemben és érzi a szikrát, akkor megtalálta, amit keresett.


Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra.
 

#Házasodna a gazda#zsolt gazda#nádai anikó#konditerem#edzés#Sport#testépítés#extra videó#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk