Gyertek át! – A Sztárvetélkedő

„Szalon Lali” családja és a táncpárbaj - utánozhatatlan őrület Balázs nappalijában!

rtl.hurtl.hu

2015. november 7. 14:09

Minden idők "leglalipopposabb" Gyertek át!-jának lehetett szemtanúja, aki Balázs nappalijába kapcsolt szombat este, hiszen az ÉNB sztárja elhozta a műsorba a testvérét is. A még műsor-szűz Harsányit kivéve pedig régi motorosok döngették a szórakozás ónkapuit. A műsormenet őrülten hömpölygött, az egyik vendég szabad slam poetrit nyomott, majd a játékban megismerhettük a női feltalálók különlegességeit, Dombi pedig annyira kiakadt, hogy a stúdiót is elhagyta. 



Kezdésnek némi csörgés a konzum szőnyegen a kora 90-es évek Dancetunnig disco élményeit idézve.



Az Éjjel-Nappal Budapest és a Barátok közt rivalizálását Kiss Rami és ÉNB Lali táncpárbaja erősíti. A pontokat ki-ki a rajongói értékrendje szerint ossza ki.
(Vigyázat, nagy formátumok feszülnek egymásnak!)




Dombi bimbi-villantó, betűrt inge is a rivaldafénybe kerül. Balázs némi iróniával pedzegeti, hogy nem véletlen a HGT-ben való közös fellépésük: ő szolgáltatja a jelentős hajkoronát, Dombi pedig a hanyag eleganciát.

Még a vendégek felkonfja előtt Harsányi Levi is kap némi emlékeztetőt az Ötöslottó-ban elkövetett bűncselekményeiről- persze, ő még új fiú, kijárt a szívatás.



 Csenki Attila ministráns fiúkat idéző libaf#s színű garbójáról esik pár kellemetlen szó, majd fény derül arra is, hogy a stylist gyakorlatilag mindenkire rá akarta azt kényszeríteni Peterdi Pálemlékének adózva.


 



Lali meghitt és szokásos kórtörténetét teszi közzé- a körömbenövéstől a derékfájásig mindenre kitér.

Érkeznek a csapatkapitányok, óriási lesz!


Katalin karcagi Ábel Anitaként pózol, majd szabad verselésbe kezd a sikkasztó Marika emlékének adózva:




„Nagyon jó hely Karcag, hidd el nekem, barátom

valamikor a hunok itt nyargaltak lóháton.
Miről vagyunk még híresek? Volt itt ám nagy galiba,
lelépett a sok-sok pénzzel mediátor Marika”.                

 

A másik mesteri játékos Lali tesója, aki ugyan a barátnőjét hozta castingra, de valahogy bevackolta magát a díszletekbe és itt maradt; egyébként kétes színű musttal terrorizálja Balázst, aki kelletlenül becsúsztatja a rozsdabarna folyadékot a kanapé alá.  




Kis évelődést követően rögtön belecsapás a -közhelyes és elsőre értelmetlen- lecsóba:

A Dúdolójátékról nehéz betűket vetni, a klaviatúra elhomályosul, álljon hát itt inkább egy rövid, de beszédes összefoglaló:
 


A két csapat 1-1 pontot kaparintott per kopoltyú (nem égették el az energiákat az első körben).

Hogy ne szenesedjen a képernyő, rögtön érkezik a következő móka: Hirtelen halál!


Csenki szerzetes rögtön az italpultnál pihen, nem viszi túlzásba a tudást.



A közjáték után némi feminista felcsapás: női feltalálók találmányai!

A tréfa abban lelendő, hogy Molnár Anikó és Kiss Rami kételkednek a leginkább abban, hogy a körfűrészt, a vibrátort és a golyóálló mellényt is feminin feltalálók adományozták a világnak.


 
 Lalitesó benyögi, hogy Gönczi Gábor megtalálásában professzionális- feltehetőleg gyakran szoktak közösen bújócskázni! Persze a valóságban a netes rákeresésről van szó, hiszen korszerű a műsor, halad a korral.



Aztán egy kellemetlen elhallásnak köszönhetően Dombiék csapata elfüstöl: vagy fülviasznak, vagy Balázs rossz hangsúlyának (viva la nyelvtan nácik!) köszönhetően a jó bor passzolt a Kóborhoz.






Tüsszentésnyi szünet után Lali magánéletébe kapunk szürreális betekintést, jelesül testvére május elsején lezuhant egy, a majálist szolgáló repülőjével, Lali pedig ezt pattogatott kukit majszolva végignézte. Ez van srácok. (Nem irigylem a szülőket!)



Itt elszakad valami, jön a Kicsi Picassok
és elképesztő sztárportrék lepleződnek le; a magyar gyermekgeneráció képzőművészeti elhivatottsággal mázolja pappírra a celebvilágot.

Lali nem ismeri fel Szijjártó Pétert, pedig mintha egy fotót látnánk róla.



Csenki ellenben megtapsolja saját gyors reagálását, de egyedül marad az ünneplésben.



A következő kép leleplezésénél felmerül a lehetőség, hogy Dombit ábrázolja- inkább a halloweni adásba kerülhetett volna. Dombi csinál is egy kis műbalhét…
 


Végül Till Attila is egy pufók, Moncsicsi szerű valamiként manifesztálódik egy 6 éves lelkében.



Kis hatásszünet után Táncolnék veled játék, ismét beszéljenek a képek:

 


A beszédes repertoár után Lali és tesója el is húznak, mehetnek az Utolsó láncszembe bajnoki memorizálásra. Pár élcelődő tréfa a testvérek memóriáját és agykapacitását illetően, majd brutális gyorsasággal bezsebelnek 1 millát, egyedülállóan a műsor történetében!

Zárásként pedig még Dombi is elsütött egy "poént"!


 
#Gyertek át! – A Sztárvetélkedő#házibuli#parti#szórakozás#Balázs#harsányi levente#dombovári istván#lékai-kiss ramóna#csenki attila

Címlapról ajánljuk