Gazdaság

Videón, ahogy kukacok másznak a csokin a tatabányai Tescóban

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. november 9. 14:52

Az nem világos, hogy miképp kerültek a Lindt bonbonok dobozaira az egycentis fehér kukacok, az áruház megsemmisítette az érintett készletet és fertőtlenítő takarítást végeztek.

 

Egy a Facebookra kedd este föltöltött videó szerint kukacok másztak a Tatabányai Tescóban a Lindt bonbon dobozain, írja a kemma.hu.

A videón azt látni, hogy körülbelül hét, nagyjából egycentis fehér kukac mászik az eladótérbe kitett, 3119 forintért árult Lindt Nuxor bonbonok dobozain.


Az nem világos, hogy miképp kerülhettek a csokisdobozokra a kukacok. Nem elképzelhetetlen, hogy a bonbonokban kelhettek ki, mivel a szóban forgó termék törökmogyorót is tartalmaz, amit sok rovar kedvel.

A Tesco a kemma.hu megkeresésére azt közölte, hogy a videón látható termékeket azonnal bevonták és megsemmisítették. Az áruházban ezután fertőtlenítő takarítást végzett a személyzet és a szerződött kártevőirtó partnerükkel még szerdán átvizsgálták a teljes üzletet. Az ország összes Tesco áruházában együttes vizsgálatot tartanak a Lindt csokik beszállítójával közösen.

#Gazdaság#tesco#csokoládé#lindt#kukac#tatabánya

Címlapról ajánljuk