Fókusz

ValóVilág: Visszatér a Beszavazó Show – Jázmin és Ádi sorsáról a nézők dönthetnek

Forgó ViktorForgó Viktor

2024. május 10. 20:18

Eljött a pillanat, amire már hosszú évadok óta vártak a Való Világ rajongói: újra itt a Beszavazó Show, ahol a nézők szavazatai döntik majd el, hogy ki csatlakozhat a villalakókhoz. Utoljára erre 2011-ben volt példa, akkor a VV5-ben Shadi és Eszter kapták a legtöbb voksot, így mostanáig ők voltak a két utolsó játékos, akiket a nézők küldhettek be a villába. Mutatjuk, kik az esti Beszavazó Show játékosai.

Jázminnak ma kivételesen nem Aladdin, hanem Ádi lesz a párja, aki csodalámpa helyett legfeljebb a tenyerét dörzsölgetheti izgalmában, hogy ő kapja majd a legtöbb szavazatot. De ismerjük meg őket egy kicsit jobba.

Mi történik most a Villában? Itt élőben követheti az eseményeket. 

Ádi győzni jött

A 25 éves Ádi a falra mászik attól, ha valaki szándékosan rosszat akar a másiknak, de ahogy mondja, a „trehányságot és a proliságot” sem tudja elviselni.

Nagyon jó embernek tartom magam és ezt a visszajelzésekből tudom. Nem kívánok soha senkinek rosszat, mindenkinek a legjobbat akarom, én úgy vagyok az életben, hogy ha másnak jó, akkor nekem is jó lesz. Ezt próbálom a mindennapokba is átültetni. Nagyon nagy az igazságérzetem, kiállok az elesettekért, kicsit Robin Hood-feeling


– mondta magáról Ádi, aki azonban most nem a sherwoodi erdőbe, hanem a ValóVilág Villájába készül. Igaz nem fosztogatni, de egyértelműen a pénzt akarja bezsebelni, amit a híres íjásszal ellentétben nem akar szétosztogatni, de a családjára szívesen költene belőle.

Jázmin lobbanékonynak tartja magát

Jázmin még csak 18 éves, de már érett nőnek tartja magát. A férfiakkal eddig nem volt szerencséje, már ami a hűséget illeti, ennek ellenére tisztában van a belső és külső értékeivel.  

Eléggé lobbanékony vagyok, sok mindent nem viselek el, lehet ez egy apróság, de lehet ez egy nagyobb dolog is. Kezdve attól, ha szürcsölik a levest, odáig, hogy mondjuk nem mondják meg a szemembe a dolgokat


– vallja magáról Jázmin.

Jázmin és Ádi abban a különleges helyzetben vannak, hogy már nem civilek, de még nem is villalakók. 

Arról pedig, hogy kinek nyíljon ki a Villa-, és kinek az utcaajtó, Önök dönthetnek, de előbb ismerjék meg őket jobban a fenti riportban, vagy ma este az összefoglaló utána az RTL+-on.

Még több VV?

A ValóVilág12 első nyolc beköltözőjét választás elé állítottuk. Vajon mi a fontosabb nekik: egy egyéjszakás kaland vagy egy hosszútávú kapcsolat? A pénz vagy a hírnév? A taktika vagy az őszinteség? A villalakók egy pillanatig sem pironkodtak, és minden kérdésre kendőzetlenül válaszoltak, még arra is, hogy szőrösen vagy szőrtelenül, paplannal vagy anélkül szeretik jobban… hogy mit? Kiderül a videóból!

#Fókusz#Videó#Bulvár#valóvilág12#való világ#vv#beköltöző#RTL+#rtl plusz#ValóVilág#jázmin#beköltöző show

Címlapról ajánljuk