Fókusz

Újabb borzalmas részletek derültek ki Babicsek Bernát haláláról

Morva AnnaMorva Anna

2024. március 6. 18:39

Újabb részletek derültek ki a 2021 szilveszterén, mindössze 41 évesen elhunyt Babicsek Bernát halálának körülményeiről, aminek következményeként a színész szülei bírósághoz fordulnak. Az ügyben egy nyomozást már lezártak, de a szülők nem adják fel. Babicsek Bernát édesanyja, Márta néni könnyek közt nyilatkozott a Fókusznak, elmondta, hogy látta a biztonsági őr testkamerás felvételeit a végzetes hajnalról.

Babicsek Bernát 2021. december 31-én, hajnalban hunyt el saját házában. Főzni akart valamit az elektromos tűzhelyén, majd elaludhatott az asztalnál. Rövidzárlat keletkezett a konyhában, a színész pedig füstmérgezést kapott. 

A füstmérgezés legelőször lebénítja az izmokat. Tudja, hogy meg fog halni, de mozdulni már nem tud. Engem ez akkor nagyon nagyon kikészített

– idézte fel Babicsek Bernát édesanyja, aki szerint nemcsak a szörnyű véletlenek köszönhető, hogy a 41 éves, makkegészséges fia meghalt. A házában külön riasztót szereltettek azért, hogy ilyen baleset ne következzen be. A bekötött jelző riasztotta is a biztonságtechnikai céget, áramkimaradást jelzett. Egy biztonsági őr ki is ment Babicsek Bernát házához, a testkameráján készült felvételt Márta néni kikérte a rendőrségtől, annak ellenére, hogy nagyon félt végignézni. 

Május 13-án láttam a felvételt, akkor ledöbbentem, már nem kerestem válaszokat, hogy mi történt 

– Márta néni szerint a biztonsági őr két és fél percet töltött a háznál, Már akkor eljárást indítottak az ügyben, de végül felelős nélkül lezárták a nyomozást. A szülők most újra fellebbeztek, és konkrétan azt az őrt perlik, aki szerintük magára hagyta fiukat, miközben az haldoklott a házban. 

A teljes riportból, amely a fenti videóra kattintva látható, az is kiderül, 

  • mit állít a biztonsági őr az ügyről;
  • mi volt az első reakciója Babicsek Bernát édesanyjának, amikor meglátta a biztonsági őr testkamerával készült felvételeit;
  • milyen célja van Babicsek Bernát szüleinek az őr feljelentésével.
#Fókusz#Videó#babicsek bernát#tragikus#halál#Belföld#Baleset-bűnügy#baleset#babicsek bernátné márta néni

Címlapról ajánljuk