Fókusz

Hónapok óta titkolózik a királyi család, ez a nyugtalanító fotó Katalin hercegnéről csak olaj a tűzre

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2024. március 5. 20:25

A legvadabb teóriák és találgatások láttak napvilágot az elmúlt hetekben, miután kiderült, hogy Katalin walesi hercegné január 16-án előre tervezett hasi műtéten esett át. A találgatásokat csak felerősítette, amikor Vilmos herceg egy héttel ezelőtt váratlanul, személyes okokra hivatkozva lemondta részvételét II. Konstantin egykori görög király megemlékezésén. Utánajártunk, mi igaz a pletykákból, és valóban Katalin szerepel-e azona fotón, ami nemrég bejárta a netet.

Abból, hogy Vilmos walesi herceg lemondta látogatását a Konstantin-megemlékezésen, sokkan arra következtettek, hogy vagy édesapja, a rákkal küzdő Károly király van rossz állapotban, vagy Katalin hercegné egészsége fordult rosszabbra. Ugyanaznap délután jelentették be, hogy a király másodunokatestvére, Lady Gabriella Windsor férje meghalt két nappal korábban – mondta a Fókusznak Bukovszky Zoltán Ákos, a brit királyi család szakértője.

Katalin hercegné nagyon közkedvelt a britek körében, sokan szeretik, aggódnak érte, és érdeklődnek az állapotáról, ám a kevés információ folyamatosan találgatásokat szül.

A legfigyelemfelkeltőbb vagy a legsokkolóbb a január 28-án megjelent információ, illetve találgatás volt. Az, hogy a hercegné a műtétje során kómába esett, intubálták, meg kellett menteni az életét

– emelte ki a királyi család szakértője. Az erről megjelent cikk szerzője mindezt a királyi család környezetéből származó bizalmas információra hivatkozva írta meg.

Nem sokkal később a Kensington-palota határozottan és egyértelműen cáfolta, hogy bármi ilyen súlyos esemény történt volna a műtét során.

Azzal, hogy a hercegnéről nemrég fényképek jelentek meg, azt gondolhatnánk, hogy a felhajtás csillapodni látszik körülötte – ez azonban korántsincs így, a TMZ által közölt képek ugyanis eléggé nyugtalanítóak. Továbbra is mindenki arra kíváncsi, mi történhetett Katalinnal, és hogy a palota miért nem ad bővebb tájékoztatást az állapotáról.

Mi állhat az eset mögött, és hogyan magyarázható a szokatlan titkolózás? Mikor lesz látható a hercegné hivatalos eseményen? Mind kiderül a fenti videóból.

 

#Fókusz#Videó#Bulvár#katalin hercegné#Windsor#paparazzi#lábadozás#brit királyi család#ma

Címlapról ajánljuk