Fókusz

Makány Márta sokat csalódott a netes randizásban, végül mégis rátalált a szerelem

Kilyén TamásKilyén Tamás

2024. március 1. 18:45

Makány Márta divattervező rengeteget csalódott a társkeresős randikban, azt mondja, úgy érezte magát, mint a kiszsiráf az állatkertben, csak megnézni akarták. Végül egy olyan emberrel sodorta össze az internet, akibe szerelmes lett, és most 54 évesen boldog párkapcsolatban él.

Makány Márta 2022-ben, 52 évesen döntött úgy, hogy fejest ugrik az ismeretlenbe és kipróbálja magát a párkereső applikációk világába. Ahgy mondja, akkor szembesült vele, hogy a férfiak miyen elvárásokat támasztanak egy nő külseje felé. Nem indult könnyen az ismerkedés. Az első hónapokban rengeteg csalódás érte. Tapasztalatairól akkor rendszeresen készített beszámolót. Követőit sokszor inspiráltak a kíméletlenül őszinte mondatok a netes randik útvesztőjéről.

Rosszul megválasztott randihelyszínek, szó nélkül eltűnt udvarlók. Sokszor került olyan helyzetbe, melyek alaposan próbára tették türelmét a netes párkeresésében. Előfordult az is, hogy hamis profilokkal próbálták átverni. Elismeri, hogy magasra tette a lécet, de ma már boldogan újságolja: megtalálta új párját.

#Fókusz#Videó#Bulvár#makány márta#tinder#netes randi#párkapcsolat#ismerkedés

Címlapról ajánljuk