Fókusz

„A végére már én voltam az, aki feladta” – így él most Honey a Bestiákból, aki 50 évesen lett anya

Czakó JózsefCzakó József

2024. január 30. 18:54

A kilencvenes évek legendás lánycsapatának tagja, Honey, vagyis Papp Henriette egy évtizeden át küzdött azért, hogy anya lehessen. A Bestiák sztárja a Fókusznak őszintén beszélt az útról, amit bejárt, az éveken át tartó küzdelemről és arról, megváltoztatna-e valamit az életében.

50 évesen lett anya a kilencvenes évek legendás lánycsapatának tagja, Honey. A Berstiák egykori énekesnője és férje majdnem egy évtizedig küzdött, hogy a csoda megtörténjen, és megérkezzen az első gyermek az életükbe. A kisfiú 3 hónappal a várt időpont előtt született.

Megmondom őszintén, már úgy mentem oda, hogy megint nem sikerül, és amikor meghallottam azt a gyönyörű kis ritmust, azokat a szívdobbanásokat, úristen, az egy fantasztikus dolog volt. Még most is elérzékenyülök

– idézte fel emlékeit Mészárosné Papp Henriette.

Honey élete legszebb korszakát éli most kisfiával és férjével együtt Nürnbergben. 2019-ben ugyanis Németországba költöztek, férje itt kapott munkalehetőséget. Honey is elkezdett dolgozni mint kozmetikus, a Bestiák-korszak után itthon is ezzel foglalkozott.

A Németországban töltött évek alatt már ott is kialakult egy ügyfélköre, de Matthias érkezése óta elsődleges feladata természetesen az anyaság megélése.

Ez egy új szerep az életemben, amire 18 éves korom óta vágytam, de lehet, hogy még előbb. Amikor kicsi voltam, akkor is már a babakocsit tologattam, de szerintem minden nő, lány vágyik arra, hogy egy pici babóca jöjjön az életébe. És én ezt most megkaptam.

A gyermekáldás nem jött könnyen, Magyarországon kezdték el, és tíz évvel később, Németországban született meg a pici.

Sok kudarc, sok könny, csalódás volt, de mindig bátorítottuk egymást a férjemmel, hogy nem szabad feladni, majd a következő sikerül. A végére már én voltam az, aki feladta, de a férjecském azt mondta, hogy na, most még egyszer, és hogyha nem, akkor kettecskén leéljük az életünket. És igaza volt, mert megszületett Matthias

– tette hozzá boldogan.

Hogy Honey mit érez azzal kapcsolatban, hogy idősebb anya lesz, és hogy tartja-e a kapcsolatot a Bestiák egykori tagjaival, kiderül a videóból.

 

#Fókusz#Videó#Bulvár#anyaság#bestiák#honey#rtl#meddőségi klinika#szülés#család#gyerekvállalás#mesterséges megtermékenyítés

Címlapról ajánljuk