Fókusz

„A többiek nem azért szavaztak Vikire, mert ő lett volna a legjobb, hanem mert engem ki nem állhattak” – Pusztai Zsombor nem is leplezte csalódottságát a Survivor után

Fodor BiankaFodor Bianka

2023. november 21. 19:03

Hiába nyerte meg a túlélő címet és a húszmillió forintos fődíjat, Viki a Survivor után sem állt meg. Kis túlzással a szigetről egyből egy testépítő versenyre indult. De hogy érzik magukat azok, akiknek a győzelem kapujában ért véget a játék?

Viki a Survivor alatt mindvégig azért küzdött, hogy a 20 millió forint főnyereményből lánya tanulmányait támogathassa. Győzelmével valóra válthatja Jázmin álmát, és az ő titkos vágya is teljesült azzal, hogy övé lett a túlélő cím. 

A finálé előtt az ifjú titánok közül Zsombornak sikerült teljesítenie a döntő feladatot, így ő mérhette össze erejét Vikivel a végső Törzsi tanácson. Anett és Tomi számára viszont a győzelem kapujában ért véget a játék. 

Eszméletlenül jó érzés, hát csalódott vagyok, hogy ez így alakult, de most már megnyugodtam 

– mondta Korábián Tamás.

Martin Anett pedig úgy érzi, annak ellenére, hogy az elején kudarcként élte meg, hogy éppenhogy lecsúszott a fináléról, most már azt gondolja magáról, hogy ő a legnagyobb nyertese ennek a játéknak.

A végső törzsi tanácson a kiesett játékosok döntöttek arról, ki legyen a Survivor győztese. Joe-nak nem is kellett felolvasnia az összes szavazatot: 6-2-nél már eldőlt az eredmény. Viki győzelme után sokáig megszólalni sem tudott.

Ez most álom vagy valóság, vagy hogy történhetett ez meg velem?

 – kérdezte.

Ám Viki nyakában nem csak a túlélő címet jelképező lánc mutat jól. A testépítő versenyeken is sorra zsebeli be az érmeket. A Survivor után újabb megmérettetésre készült, ahová a Fókusz is elkísérte. Nyíregyházán, egy kvalifikációs versenyen vett részt.

  • Hogy hogy szerepelt Viki a versenyen,
  • hogy indult neki a Survivornek,
  • és hogy mi a véleménye Pusztai Zsombornak riválisa győzelméről, illetve a többiek szavazatairól, kiderül a videóból!

 

#Fókusz#Videó#rtl#Survivor#kiss viktória#pusztai zsombor#győztes#Bulvár

Címlapról ajánljuk