Fókusz

„Amikor az első ütésem betalált és láttam a fájdalmat a másik arcán, az nekem nagyon rossz volt” – Józan Lacinak a boksz lelki oldalával is meg kellett küzdenie

Forgó ViktorForgó Viktor

2023. november 17. 18:55

A Sztárbox utolsó negyeddöntőjében, a vasárnap esti gálá férfi középsúlyban két igazi nehézbombázó száll ringbe – már, ami az ütéseiket illeti. Józan Laci és Kállay-Saunders András mérkőzése is izgalmasnak ígérkezik, bokszoló sztár legyen a talpán, aki kibírja talpon ezt az ütközetet. Amit 6 hónap alatt lehetett, azt Laci megtanulta az ökölvívásról. De nem csak a mozgásokat és az ütéskombinációkat sajátította el, hanem a sportág lelki oldalát is meg kellett tapasztalnia. A szorítóban Kállay-Saunders András vár majd rá, aki vállsérülése után ellenfelét is szeretné leküzdeni. Az ökölvívásnak köszönhetően teljes életmódváltáson esett át, 12 kilót fogyott és sokkal szorgalmasabb, kitartóbb lett, mint amilyen korábban volt.  

Alapállásba beállni, állcsúcsokat védeni, balegyenest beélesíteni, jön a Sztárbox utolsó negyeddöntője, ahol eldől ki az a három sztár, aki csatlakozhat a legjobb 12 közé és folytathatja a küzdelmet a ringben. 

Vasárnap este Józan Laci és Kállay-Saunders András mellett szintén férfi középsúlyban Rácz Jenő és Kabát Peri barátsága lehet a múlté, de Szabados Ági és Janicsák Veca mérkőzésén is eldől, hogy valakinek „most múlik pontosan” vagy „engedi hagy menjen” az elődöntőbe. 

#Fókusz#Videó#Sztárbox#meccs#kállay-saunders andrás#józan lászló#rtl

Címlapról ajánljuk