Fókusz

„Nagyon sok olyan kommentet láttam, hogy nekünk kell a pénz” – így néz ki Zámbó Jimmy legendás háza, ami most eladó

Czakó JózsefCzakó József

2023. november 14. 19:21

Zámbó Adrián azt mondta, nehéz döntés volt, amit évek óta tervezgettek.

200 négyzetméter alapterület, 419 négyzetméter telek, négy szoba, az irányár pedig 129 millió 900 ezer forint. Lehetséges, hogy hamarosan új tulajdonosa lesz a csepeli Jimmy-háznak, amit a család több mint negyedszázada birtokol. Zámbó Adrián a mai napig itt él édesanyjával.

Az időpont kiválasztása nem volt tudatos, mi ezt már évek óta tervezgettük, és nagyon nehéz döntés volt, amit hangsúlyozom, együtt hoztunk meg. De soha nem gondoltuk túl komolyan, és soha nem mertük megtenni az első lépéseket

– mondta Adrián.

A Szent László utcai ház hirdetéséből megtudjuk, hogy az ingatlan 1950 és 1980 között épült, összkomfortos, önálló garázzsal rendelkezik, és rezsiköltsége havi 60 ezer forint. Ennél azonban sokkal fontosabb tulajdonsága, és ezt a hirdetés is kiemeli, hogy valaha Zámbó Jimmy otthona volt.

Nagyon sok olyan kommentet és hozzászólást láttam, ami által megint mindenféle összeesküvés-elmélet látott napvilágot, hogy kell a pénz nekünk, vagy elfogyott a pénz. Szeretném tisztázni, hogy nem financiális oka van annak, hogy megválunk ezektől az ingatlanoktól, egyszerűen nem praktikus, most már inkább teher, mert azért ez is egy kétszer száz négyzetméteres ház, plusz a garázs, plusz a kert, plusz a medence stb.

– sorolta Adrián.

Hogy miért válnak meg a nyaralótól, és feltétele-e a családnak, hogy Jimmy-rajongó vegye-e meg az ingatlanokat, kiderül a videóból.

#Fókusz#Videó#zámbó jimmy#Zámbó Adrián#eladó#ingatlan#rtl#Bulvár#nyaraló#ház#csepel#ráckeve

Címlapról ajánljuk