Fókusz

László 14 XL-s pólót hordott korábban – így sikerült leadnia 150 kilót

Kilyén TamásKilyén Tamás

2023. április 4. 19:47

Hevesi László néhány éve még egy lépcsőn is alig tudott felmenni, de ma már a kockahastól sincs messze. Az elmúlt években 150 kilogrammot fogyott.

Hevesi Lászó súlyproblémái felnőtt korában kezdődtek, amikor a vendéglátás világába bekerülve úgy érezte: a korlátlan fogyasztás lehetőségének nem tud ellenállni. 24 órában dolgozott, volt, hogy 10 zsömlét vitt magának. Amikor éjszaka végzett még egy-két töltött lángos vagy tortilla is elfogyott lefekvés előtt. Az evés tette őt egyedül boldoggá. A túlhajszolt életvitel közben nem foglalkozott az egészségével, és néhány év alatt azon kapta magát, hogy több mint 100 kilónyi felesleg van rajta.

Már a cipő bekötése vagy a séta is óriási problémát jelentett számára. Egy barátja kérésére döntötte el, hogy változtatni fog. Túlsúlya ekkorra már komolyan veszélyeztette az egészségét. Szabadideje nagy részét az edzésnek szentelte, és hetente 11 alkalommal is lejárt a terembe. Azt mondja:

Az első három évben jött le a zöme. A negyedik évben fogytam 6 kilót, ott már nem tudtam túl sokat fogyni, ott már teljesen átalakulás ment.

14 XL-s pólót hordott korábban, ma már kétszer is beleférne egykori nadrágjába
Hevesi László

Semmilyen súlycsökkentő szert nem szedett. Egyetlen szabálya volt az étkezésben: kevesebbet kalóriát vigyen be, mint amennyi szervezete eléget a napi mozgás során. Jelenleg 110 kilót mutat nála a mérleg, és már túl van a bőr- és zsírfelesleget eltávolító plasztikai műtéteken is. 

5 kilogrammot még mindig szeretne leadni, és most már olyan cél is lebeg a szeme előtt, ami korábban szóba sem jöhetett. A bungee jumping, amit korábban is szeretett volna kipróbálni, ám mivel súlya meghaladta a megszabott határt, ez szóba sem jöhetett.

 

#Fókusz#Videó#Bulvár#fogyás#súlyprobléma

Címlapról ajánljuk