Fókusz

„Néha behúzom a lányokat is, de nem azért” – nem Schumacher Vanda az egyetlen celeb, aki Tinderen próbálkozik

Fodor BiankaFodor Bianka

2022. november 22. 18:51

Schumacher Vanda fent van a Tinderen, és szerinte nincs ezzel semmi gond. Fiatal nőként vágyik az ismerkedésre, azt viszont hangsúlyozta, hogy azok, akik csak intim együttlétre vágynak, ne nála próbálkozzanak. Milyen hírességek próbálkoztak még társkeresőkön?

Schumacher Vanda fent van az egyik legnépszerűbb társkeresőn, és szerinte nincs is ezzel semmi baj. Azzal már sokkal inkább, hogy vannak, akik ezen meglepődnek, vagy egyenesen megbotránkoznak. 

A BeleValó műsorvezetője azt mondta, többen ráírtak, hogy biztosan ő van-e fent Tinderen.

Nem hiszem, hogy ez gáz lenne. Egy fiatal lánynak igen is lehet Tindere, igen is fent lehet egy társkereső applikáción, merthogy ez nem olyan rossz dolog

– fakadt ki Vanda, aki ugyan sosem beszél magánéletéről, de most úgy döntött, megmagyarázza, mit vagy kit is keres ezen a platformon. 

Nekem azért van letöltve ez az applikáció, mert – bevallom őszintén – néha behúzom a lányokat is. De nem azért, mert annyira érdeklődnék a lányok iránt, nem azt szeretném, hogy legyen csajom, legalábbis  jelen pillanatban nem, hanem mert külföldön ez egy jó taktika. Ha egyedül jársz egy idegen városban, és szeretnél bemenni bulizni, akkor legyen kivel, ne egyedül kelljen töltened az egész estét

– tette hozzá. Aztán rákapott az ízére. Mint mondja, nem feltétlenül kapcsolatot keres. Nem is volt sok randevúja, inkább csak barátkozik, főleg külföldiekkel. Azt viszont hangsúlyozta, hogy nem intim kapcsolatot keres, úgyhogy aki erre utazik, ne is próbálkozzon nála. Többségében viszont jó tapasztalatai vannak, és a társkereső böngészése még meg is nyugtatja a lelkét. 

„Néha behúzom a lányokat is, de nem azért” – nem Schumacher Vanda az egyetlen celeb, aki Tinderen próbálkozik
Schumacher Vanda szexizése a Celeb vagyok, ments ki innen egyik legemlékezetesebb jelenete volt. Fotó: RTL Fókusz

 

„Mindenkinek vannak olyan pillanatai, amikor kicsit elveszve érzi magát. Amikor rátör az emberre, hogy neki miért nincs senkije. Akkor tök jó látni, hogy van választék, és rájönni, hogy csak azért vagyok egyedül, mert nem találtam még meg azt az embert, aki hozzám 100 százalékban passzol. Nem kell kétségbe esnem, hogy vénlány leszek, és macskákkal együtt fogok meghalni valahol vidéken. Az én döntésem, hogy most éppen szingli vagyok, vagy nem” – mondta Vanda.

Nem ő az egyetlen híresség, aki a neten ismerkedne. Korábban Fluor Tomi és Szegedi Fecsó is fent volt Tinderen, de egy idő után törölték magukat.

„Néha behúzom a lányokat is, de nem azért” – nem Schumacher Vanda az egyetlen celeb, aki Tinderen próbálkozik
Korábban Fluor Tomi is próbálkozott a Tinderen, de aztán elege lett. Fotó: RTL: Fókusz

 

 Fecsónak macerás volt a sok írogatás, Fluort viszont a bulvársajtó nem hagyta békén, ő pedig nem akart magán ekkora támadási felületet hagyni.

Makány Márta nyáron, ötvenes nőként regisztrált egy társkereső oldalra. Korábban őszintén beszélt erről a Fókusznak. Egy gondolat erejéig átfutott benne, hogy álnéven ismerkedjen, de azzal a lendülettel el is vetette az ötletet. 

 

Én azt nem tartottam indokoltnak, hogy Márta helyett Pirike legyek, vagy bármi más. Attól nem lesz jobb, hogy nem én vagyok, hanem valaki más. Egyébként láttam más ismert embereket is, a férfiak és a hölgyek között is. Azért, mert valakinek az a munkája, hogy valahol szerepel, attól még ő is szeretne ismerkedni, vágyik arra, hogy találkozzon valaki mással, akivel egyébként az élet más pontjain nem találkozna

–  mondta a divattervező.

#Fókusz#Videó#schumacher vanda#FLuor#makány márta#tinder#rtl#ismerkedés#Bulvár

Címlapról ajánljuk