Fókusz

Fluor kifejezetten élvezi a szingli létet, Béres Anett viszont azt gondolta, ennyi idősen már lesz családja

Czakó JózsefCzakó József

2022. november 11. 18:25

Csupasz bot – Kínában így hívják azokat a nőtlen férfiakat, akik a családfát nem gyarapították újabb ágakkal. 11. hó 11-én, a csupa egyesből álló napon a szinglik ünneplik magukat. Fluor Tomi belekényelmesedett a szingliségbe, megszokta, hogy minden úgy van, ahogy hagyta, onnan nézi a sorozatát, ahol abbahagyta, és az ágyban is úgy fekszik, ahogy kedve tartja. 

Szakítások és kibékülések kísérték Béres Anett elmúlt éveit, igazából több éve szinglinek tartja magát. Ezt azonban nem tartja megváltoztathatalan állapotnak és nincs is benne szorongás azért, mert egyedül van. Kicsit a sorsra is bízza a folytatást, például a családalapítás kérdésében. Volt egy maga szabta határidő, ami úgy 5 éve letelt.

Fluor 35 évesen férfiként kellő távolságtartással tud beszélni a családalapításról. Amit eddig látott belőle, az nem tette számára túlságosan vonzóvá, pedig tinédzserként úgy gondolta magáról, hogy 30 éves korára már családja, gyerekei lesznek nem így történt.

A statisztika mégis ijesztő: Magyarországon 2 millió 400 ezer ember él egyedül, közülük mintegy negyedmillióan 20 és 50 év közöttiek. 

#Fókusz#Videó#fluor tomi#béres anett#sztár#szingli

Címlapról ajánljuk