Fókusz

„Besétálok az oroszlán barlangjába” – Járai Máté is főz a hamarosan induló Konyhafőnök VIP-ben

Hubai-Szegő ÉviHubai-Szegő Évi

2022. október 24. 19:53

November 7-én indul A Konyhafőnök VIP legújabb évada. A műsorban megméreti magát Járai Máté is, akinek a Nyerő Páros óta köztudottan nem a legjobb a viszonya Rácz Jenővel. A színész úgy érzi, az oroszlán barlangjába sétál be. De Kármán Odett és Lali is főz majd a műsorban, akiknek most először kell egymás ellen versenyezniük.

150 millió forint. Ennyit nyerhettek az eddigi 15 évadnyi Konyhafőnök győztesei. 2014 óta a műsor állandó arca Fördős Zé, aki mellé Rácz Jenő és Sárközi Ákos csatlakozott 2018-ban, és azóta ők hárman már egymás szívatásával is színesítik a műsort.

A műsor legújabb sztáros változata, azaz a Konyhafőnök VIP november 7-én startol, most pedig lerántjuk a leplet arról, hogy kik ragadnak majd fakanalat az új évadban. Ott lesz például Járai Máté, aki még a Nyerő Páros alatt vitázott össze Rácz Jenővel, így most a gasztrorealityben állnak majd egymással szemtől szemben.

Amikor a séf meghallotta, hogy a Járai Máté jön a versenybe, nagyon meglepődött.

Vegyes érzéseim voltak, megvan nekünk a kis hátterünk, volt egy előzmény, ami ezt a kapcsolatot erősítette vagy inkább gyengítette, inkább az utóbbit mondanám

– mondta Jenő.

Máté viszont úgy érzi, besétál az oroszlán barlangjába.

Egy olyan versenybe jövök most, ahol ő klasszisokkal többet tud nálam, sőt ő tud mindent, én meg nem tudok semmit

– összegezte esélyeit a színész-műsorvezető.

Jenő azt mondja, minden konfliktust félretéve esélyt ad Máténak, de azt el sem tudja képzelni, hogy majd az ő csapatába kerüljön a színész. 

Megküzd majd a Konyhafőnök címért Kamarás Norbi és Kármán Odett is, akiket eddig csak egymást erősítve láthattuk a képernyőn. Most először egymás ellen versenyeznek majd.

Színészekből és színésznőkből idén nem lesz hiány. Például a Keresztanyu színésznője, Dobos Evelin, a Barátok közt egykori Vandáját alakító Kardos Eszter, A mi kis falunk Dórija, azaz Ripli Zsuzsi és a Mellékhatás egyik főszereplője, Nagy Zsolt is nagyot alakíthatnak a Konyhafőnökben, csakúgy, mint a saját sorozataikban. 

De lesznek még itt sportolók és más celebritások is bőven. Zámbó Krisztián után most menyasszonya, Zsuzsika is szerencsét próbál, és az ellenfelei közt olyan élsportolók is konyhakést ragadnak, mint Somfai Péter Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes és olimpiai bronzérmes magyar párbajtőrvívó, edző.

#Fókusz#Videó#rácz jenő#A Konyhafőnök VIP#járai máté#kármán odett#lali#Bulvár

Címlapról ajánljuk