Fókusz

Miló Vikit nemiszervekről készült képekkel zaklatták

Marenec FruzsinaMarenec Fruzsina

2022. szeptember 8. 20:10

A profi világbajnok ökölvívó, Miló Viki bekeményített. Azt mondja, mostantól azonnal törli a kéretlen sértő, bántó vagy trágár kommentelőket közösségi oldalán. Elege lett és úgy gondolja, hogy ismert emberként sem kell eltűrnie mindent. Van egy határ, amit névtelenül, arctalanul sem lehet következmények nélkül átlépni. Mikor, milyen helyzetben védi törvény vagy jogszabály a hírességeket az internetes közösségi tereinkben?

Aberrált emberek a nemiszervükről küldenek fotókat vagy videókat. Szóval ezt nem lenne szabad engedni.


Miló Viki posztban kérte meg rajongóit, hogy tartsák tiszteletben magánéletét. Sosem válaszol a privát üzenetekre, legyenek bármilyen kedvesek és ártatlanok. Gyalázkodó hozzászólásokkal pedig egyáltalán nem találkozunk az oldalán, mert azokat ma már azonnal törli. Azt mondta, korábban belement a kommentekbe és válaszolgatott, de aztán rájött, hogy felesleges olyan emberrel vitatkozni, aki:

Otthon ül a tv készülékek előtt és nem emeli fel a fenekét, én pedig 10 menetet bokszolok és meghalok a ringeb azért, hogy Magyarországnak hírnevet szerezzek. Az engem ne oktasson ki hogy sikerült a mérkőzés.
 

Azt mondja, pusztán azért, mert közismert, nem köteles eltűrni a trágárságot. Nála tiltás-törlés a reakció. 

A celebritásnak is joga van ahhoz, hogy ne feketítsék be a hírnevét, a kommentelőknek pedig ahhoz, hogy elmondhassák a véleményüket, legyen az bármilyen erős kritika. Ráadásul a közszereplők esetében nem árt, ha a sértődékeny énjüket félreteszik, amikor az interneten magukról olvasgatnak.

Az ügyvéd szerint a tűrési kötelezettsége nagyobbnak kell lennie egy közéleti szereplőnek.  , aminek egyébként a fogalmát a jogszabály nem, hanem a bírói gyakorlat munkálja ki, magasabb a tűrési határ. Ez a kötelezettség

#Fókusz#Videó#miló viki#kajdi csaba#komment#kommentelő#határ#jogok

Címlapról ajánljuk