Fókusz

Királyi pompával vette feleségül magyar menyasszonyát a világ egyik legismertebb DJ-je, Timmy Trumpet

rtl.hurtl.hu

2022. június 1. 19:40

Ausztráliából érkezett a népes násznép, a magyar menyasszony pedig mindent meg szeretett volna mutatni abból, ahogyan nálunk szokás egy lakodalmat megülni. A Fókuszt meghívták a pompás ceremóniára, és már boldog feleségként és férjként szerelmük történetét is elmesélték.

A világ legnagyobb zenei fesztiváljain tíz- és százezrek buliznak a showjain. A világ 9. legismertebb és leghíresebb lemezlovasának tartja a szakma, zenéi összesen több százmilliós letöltésnél járnak a legnagyobb videómegosztó oldalon. Elmaradhatatlan védjegyei megkülönböztetik sok más DJ-től. Timmy Trumpet trombitája, fekete kalapja és napszemüvege nélkül soha nem lép színpadra.    

2018-ban mesélt először Anettről az ausztrál zenész-lemezlovas a Fókusznak a Balaton Soundon.


Ekkor már 2 éve egy párt alkottak. Együtt járták be a világot, Anett minden fellépésére elkísérte szerelmét, dolgozni kezdett a csapatában: Gyakran őt is felhívta Tim a DJ pultra és együtt táncoltak, buliztak. 

2 évvel ezelőtt kérte meg Anett kezét a lemezlovas a pandémia közepén, egy online közvetített fellépés közben Sydneyben. Nemcsak a fesztiválokat és a fellépéseket, de az esküvőjüket is kétszer el kellett halasztani. Először tavaly szeptemberben azért nem tudták megtartani, mert az ausztrál rokonok és barátok hazautazás után hetekig karanténban lettek volna. Már minden le volt szervezve idén május 7-re, amikor a Mátyás templom jelezte, hogy aznap van a Giro’d’Italia kerékpáros verseny budapesti szakaszának célja a templom bejárata mellett, így megint el kellett halasztani hetekkel a nagy eseményt.

Aztán szombaton végre megtarthatták világraszóló esküvőjüket. Oldtimer autók, hercegnős menyasszonyi ruha, hintó fehér lovakkal, vörös szőnyeg, minden, ami egy világraszóló esküvőhöz kell. Anett csodaszép, egyedi menyasszonyi ruháját Németországban készítették. Hatalmas uszályával olyan volt, mint egy hercegnő. A lakodalmra csak a Fókuszt hívták meg.

 

Mivel a násznép fele Ausztráliából érkezett, két nyelven, angolul és magyarul tartották a szertartást, így tettek egymásnak ígértet és húzták fel egymás ujjára a gyűrűt. A szertartás után a Halászbástya Hunyadi lépcsőjénél tartottak egy fotózást, majd hintóval indult el a házaspár a Festetics palota felé.

A képre kattintva képgalériát találsz


Itt egy megerősítő, polgári szertartás után kezdődhetett a lakodalom. A világhírű lemezlovas imádja a magyar ételeket, Anett sokat főz neki Ausztráliában. Esküvőjükön is magyar ételekből állt az ötfogásos vacsora, éjfélkor pedig az ausztrál vendégek megkóstolhatták a töltött káposztát is.

Két év kényszerszünet után ismét lesznek nagy zenei fesztiválok idén Magyarországon. A Balaton Sound nagyszínpadán péntek este Timmy Trumpet lesz az egyik fő fellépő. A lemezlovas fellépései már a hétvégén elkezdődnek, így néhány nap múlva már el is utaznak, nyáron pedig végigturnézzák majd szinte egész Európát.

Az esküvőről készült képeket ide kattintva nézegethetik.

#Fókusz#timmy trumpet#dj#tomcsányi anett#esküvő#ausztrália#lagzi#budai vár

Címlapról ajánljuk