Fókusz

Ennyi minden történt a Nyerő Páros első évadának párjaival az elmúlt több mint öt évben

Dobó EditDobó Edit

2022. január 4. 20:00

Öt és fél évvel ezelőtt lépte át az első pár a Nyerő Páros villájának kapuját. Az első évadból már csak hárman vannak együtt. Ki örül és ki nem, hogy újra képernyőre kerül a Nyerő Páros első évada?

Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Szabó Zsófia és Kiss Zsolt,  Róka Adrienne és Kabát Péter, Kovács Dóra és Király Péter, Sebestyén Ágnes és Pumped Gabo, Juhász Judit és Papp Gergely, Némedi-Varga Tímea és Gergely Róbert. Ők voltak a Nyerő Páros első évadának szerelmespárjai, de közülük már csak hárman maradtak együtt.

Kovács Dóri két műsort is vezetett, miután kijött a villából, majd szakítása után nyugalmasabb életre vágyott. Ma kozmetikusként dolgozik és boldogabb, mint valaha.  

Kovács Dórihoz hasonlóan Szabó Zsófinak is teljesen megváltozott az élete az elmúlt években. 2016 nyarán még csak tervezték az esküvőjüket Kiss Zsolttal, majd a Nyerő Páros után össze is házasodtak, és megszületett kisfiuk, Mendel. 

Tavaly januárban azonban Zsófi a Reggeliben bejelentette, hogy elválnak útjaik Zsoltival. Az RTL Klub műsorvezetője ezután minden idejét kisfiára és önmagára fordította. Mendel és a futás lett az élete, és szinte kicsattan a boldogságtól: főleg, amióta új szerelemre talált.

 

Pumped Gabó és párja, Sebestyén Ági a Nyerő Páros után még jó ideig szerepeltek az RTL Klubon. Ahogy azonban közös műsoruk véget ért az RTL Spike-on, úgy kapcsolatuk is megszakadt.

2020 nyarán sokakat meglepett, amikor a Reggeli házigazdájaként Papp Gergő egyszer csak átült a másik oldalra, és bevallotta: már nem alkotnak „nyerő párost” Judittal.

 

Gergely Róbert és egykori felesége, Némedi-Varga Tímea 13 év után váltak el egymástól. Kapcsolatuk vesztét valószínűleg a nagy korkülönbség okozhatta.

A Nyerő Páros első évadának győztes párosa viszont a mai napig együtt van. Peller Anna és Lukács Miki egy ideig a Reggeli házigazdáiként keltették az országot. Anna a mai napig így tesz, emellett színházi, valamint szinkronszínészként is sikeres. Férjével való kapcsolata pedig töretlen.

Kedd este, a Keresztanyu után újra megnézhetjük a Nyerő Páros első évadát. Este 9-től az RTL Klubon.

#Fókusz#peller anna#szabó zsófi#Nyerő Páros#papp gergő#kabát péter#róka adrienne#kovács dóri#pumped gabo#sebestyén ági#gergely róbert

Címlapról ajánljuk