Fókusz

Hatalmas siker az RTL Klub és az Ökumenikus Segélyszervezet közös adománygyűjtése

rtl.hurtl.hu

2020. december 20. 13:30

Eddig 56 millió forint gyűlt össze a Fókusz Plusz december 19-i különkiadása segítségével, amit az RTL Magyarország úgy, mint az előző években, az idén is 10 millió forintos támogatással egészített ki. Ezzel együtt az RTL Magyarország és a Fókusz Plusz az elmúlt évek során több, mint félmilliárd forintot gyűjtött és adományozott a rászorulóknak.

Példátlan összefogás eredményeként, közel 66 millió forintnyi adomány gyűlt össze az RTL Magyarország és az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Adventi Pénzadománygyűjtésében. Az évek óta sikeres együttműködés idén is a Fókusz Plusz segítségével valósult meg. Az idei adománygyűjtési akció során beérkezett adományok összesítése folyamatosan zajlik. A segélyszervezet adatai alapján a Fókusz Plusz támogatásával eddig több, mint 200.000 hívás érkezett a 1353-as adományvonalra, amely az online felületen érkező felajánlásokkal együtt közel 56 millió forintot jelent. Ezt az összeget az RTL Magyarország úgy, mint 2015 óta minden évben, most is további 10 millió forinttal egészítette ki.

Az elmúlt évek során az RTL Klub Fókusz Plusz című műsora az RTL Magyarország 60 millió forintos adományával kiegészítve, több mint félmilliárd, megközelítőleg 526 millió forint támogatást gyűjtött össze a rászorulóknak, ami nagyságrendileg több, mint egymilliónyolcszázezer hívást jelent.

A 1353-as adományvonalon keresztül egész évben támogatható az Ökumenikus Segélyszervezet munkája.

 

RTL Magyarország

Marketing és Kommunikációs Igazgatóság

#Fókusz#fókusz plusz#magyar ökumenikus segélyszervezet#siker

Címlapról ajánljuk