Fókusz

Budapesten lépett fel a világ egyik legismertebb bűvésze

Virágh OrsolyaVirágh Orsolya

2017. március 9. 18:10

A cél a káprázatos látvány és hogy véletlenül se lehessen megfejteni a trükköt. A kézügyesség mellett, sokkal inkább a személyiség számít. És aki eddig azt gondolta, hogy csodák már pedig nincsenek, az akkor még nem találkozott a szemfényvesztés nagymestereivel, köztük a kétszeres világbajnok Topas-szal.

A hétvégén ő és magyar kollégái órákon keresztül próbálták elvarázsolni a közönséget elég jelentős sikerrel. Kameránk képét a kulisszák mögé élesítettük, de a lebegtetés vagy épp a darabolás trükkjét továbbra sem sikerült megfejteni. Az inspirációt 7 évesen egy Bud Spencer  filmtől kapta, plusz egy bűvészdoboztól. Aztán 14 évesen megnyerte Belgiumban az első versenyét, 4 évvel később pedig Svájcban a bűvész világbajnokság történetének legfiatalabb győztese lett manipuláció kategóriában.

 

 

18 éves korától a világ számos pontján lépett fel, televíziós show-kban, élő műsorokban, egész estés saját produkcióval járta a világot, musicalt rendezett és énekelt, mozifilmek szakértőjeként dolgozott, szóval a világ egyik legkeresettebb illuzionistája lett. Aki Stuttgartban például televíziós kamerák előtt elefántokat tüntetett el.

 

#Fókusz#bűvész#illuzionista#rtl#szemfényvesztés#trükk

Címlapról ajánljuk