Fókusz

Szoros volt a verseny a döntősök között

Fodor BiankaFodor Bianka

2016. december 14. 18:10

Nyilvánosságra hozták, hogy az X-Faktor 6. élő showjában milyen arányban szavaztak a nézők a négy versenyzőre. Mata Ricsi és Opitz Barbi között nem egészen két százalék volt a különbség. Megmutattuk a mentoroknak és a versenyzőknek is a százalékokat, a rendkívül szoros állás és a sorrend is meglepte őket.

Már csak pár nap, és kiderül, hogy ki nyeri a 2016-os X-Faktort. Bár a szavazatokat mindig teljes titok övezi, a Fókusz most megmutatja, hogy a finalisták közül ki hogyan teljesített az előző héten.

 

 

A szombati élő show-ban a döntőbe jutás volt a tét. A szoros küzdelemben a mentorok döntetlen szavazatai után a boríték döntött. A nézői szavazatok alapján a Ham Ko Ham lecsúszott a dobogóról, de így is övéké lett a 2016-os X-Faktor legjobb zenekara cím.

 

 

Pedig az applikációs szavazás szerint a nézők a Ham Ko Ham 4. adásban énekelt egyéni produkcióját kedvelték legjobban. Ám a csapat most csak a szavazatok 21,09 százalékát kapta meg. A nézők minden adásban értékelik a versenyprodukciók aznapi teljesítményét, így senki nincs biztonságban.

 

 

Dimitrij ismét győztesen került ki a párbajból, így most ott van a fináléban. Ő lett a harmadik, a szavazatok 23,47 százalékával.

 

 

Az előző adásban Opitz Barbi lett a második 26,99 százalékkal. Ám ő nyerte az RTL24 applikáció top3 szavazását. Tóth Gabi viszont biztos Barbi sikerében, és nagyon bízik a végső győzelemben is.

 

 

Mata Ricsi hajszálnyi, mindössze 1,46 százalékkal előzte meg Barbit, így ő lett az első. A 15 éves fiú csak azután kapott lehetőséget, hogy Petics Kristófot kizárták a versenyből, ám népszerűsége azóta is töretlen. Eddig még nem kellett párbajoznia, ahogyan Barbinak sem.

 

 

Puskás Peti nagyon örül, hogy két versenyzője is ott lesz a fináléban.

 

 

Nagyon kiegyenlített a verseny, Várhatóan rettentő szoros lesz most szombaton is. Bárki megnyerheti az X-Faktort. A legutóbbi két szériában a lányok diadalmaskodtak. Vajon folytatódik sikerük, vagy most egy fiú állhat a dobogóra?

 

 

Az X-Faktor történetének eddigi legnagyobb nyereményéről csakis a nézők döntenek. Akár néhány szavazattal…

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#X-Faktor#szavazás#döntő#mata ricsi#opitz barbi#dimitrij#mentorok

Címlapról ajánljuk