Fókusz

Közvetlen világsztár: Vendégségben Gloria Gaynornál

D. Tóth AndrásD. Tóth András

2016. december 10. 19:00

Lehet vitatkozni azon, hogy az I will survive című dal kinek mit jelent, egy dologban biztosak lehetnek. Az előadója, Gloria Gaynor egy fantasztikus, elbűvölően kedves nő, aki csupa meglepetés. Nemrég New York melletti otthonában fogadta a Fókusz Plusz stábját és mindenkit lenyűgözött.

Íme New York a legendás ’70-es években. Amikor még minden szabadabb volt. Nem uralta a világot az internet, a mobilok, és a rohanás. Akkortájt még a trapéz nadrág volt a menő, és az, ha valaki tudott görkorizni. Az az idő volt, amikor a bulizni vágyók még klubokba jártak táncolni. Amikor egy olyan zenei stílus alakulhatott ki, amilyen azelőtt és azóta se nagyon volt. A disco.

 

Rendben van, hogy az I will survive világsláger a mai napig. Az is, hogy ez az egyetlen Grammy-díjas disco nóta, de szerettünk volna sokkal többet megtudni róla és arról a különleges előadóról is, aki ilyen naggyá tette ezt a dalt. Gloria Gaynor alig fél órára lakik New Yorktól, egy igencsak szép és jómódú környéken. Csönd és nyugalom árad mindenhonnan. Nem lehet rossz itt élni.

 

 

Több világsztárral is találkoztunk már, de hogy a háza alagsorában sztorizgatunk Gloria Gaynorral, az aranylemezei és ereklyéi között, az  minden eddiginél különlegesebb érzés. Riporterünknek feltűnt, hogy sokszor emlegeti az anyukáját. Kiderül, hogy vele, egészen pontosan egy betegsége utáni műtéttel kezdődött minden.

 

 

#Fókusz#fókusz plusz#énekesnő#rtl#disco#sztárinterjú

Címlapról ajánljuk