Fókusz

A világ legnépszerűbb testépítője Magyarországon

Kilyén TamásKilyén Tamás

2016. október 19. 17:25

Jay Cutler nem egy átlagos művész. A 140 kilós izomkolosszus a világ egyik legismertebb testépítője. Hatalmas karjait látva hamar megértettük, miért lógtak még a csilláron is budapesti látogatásakor.

A négyszeres Mr. Olimpia győztes Cutlert joggal nevezik Arnold Schwarzenegger méltó utódjaként. Igaz, ő még mozifilmekben nem szerepel és kormányzói ambíciókat sem dédelget, mégis népszerűsége lassan a nagy példaképével vetekszik. A kicsi Jay egy amerikai farmer családban nevelkedett és már 11 évesen bátyja betongyárában dolgozott.

Az egyik legszigorúbban őrzött amerikai börtönben dolgozott fegyőrként, amikor elhatározta, hogy testépítő lesz. Innentől kezdve hatalmas mennyiségű fehérje és szénhidrát bevitelbe kezdett, aminek meg is lett az eredménye. Nevét ma már az egész világon ismerik és fiatalok ezreinek vált a példaképéve.

 

 

 

Persze, a hétköznapokban nem mindig könnyű ekkora méretekkel élni. 55 centis bicepszével sok ajtón be sem fér, és az öltözködés is fejtörést okoz neki. 3 éve vonult vissza a profi testépítéstől. Azóta sikeres ingatlan bizniszbe kezdett, több edzőterme van és egész évben körbe utazza a világot, hogy tanácsokkal lássa el a testépítés szerelmeseit.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#testépítő#izomkolosszus#rtl

Címlapról ajánljuk