Fókusz

Miért ne működhetne a házasság első látásra?

Czakó JózsefCzakó József

2016. szeptember 24. 20:00

Mindannyian hallottunk már olyan párról, akik az esküvőn találkoztak először egymással és sírig tartó házasságukat mindenki irigyelte. Nos, most itt a lehetőség. Olyan emberek jelentkezését várják az RTL induló műsorába, akik bízva a szakemberek véleményében az oltár előtt kimondanák az igent egy vadidegennek és csak aztán ismerkednének össze.

A vakrandi már a múlté hamarosan jön a Vakházasság. Egy tudományosan előkészített esküvő, ahol a partnereket szakértők választják ki egymásnak, de először csak az esküvőn látják egymást.

 

 

A pszichológus és a randi szervező is izgalmas lehetőséget lát a műsorban. Miért is ne passzolhatna két vadidegen ember? Miért ne működhetne a házasság első látásra?

Gondoljunk bele, milyen véletlenek sorozata vezet el ahhoz, hogy két ember találkozik, megismerkedik, esetleg össze is házasodik. És miért ne lehetne szerencséje két olyan embernek, akik bár sosem találkoznak, mégis összeillenek.

 

 

Ez a házasság első látásra! A hivatalos esküvőt pedig 4 hetes álom nászút követi. Itt aztán lesz alkalmuk megismerni egymást, és együtt dönthetnek a folytatásról A pszichológus úgy véli, 4 együtt töltött hét nagyon is sok mindenre elég.

A műsor mindenütt a világon óriási sikert aratott. Hamarosan Magyarországra is megérkezik, az RTL-en láthatják majd. A jelentkezés már elindult, a szakemberek olyan hölgyeket és urakat várnak, akik már-már feladták a reményt, hogy megtalálják életük párját. Most itt a nagy lehetőség! Boldogságra, jön a Házasság első látásra! Jelentkezni pedig az RTL weboldalán lehet.

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#fókusz plusz#házasság#szerelem#első látásra#műsor

Címlapról ajánljuk