Fókusz

Ki volt az EB legszexisebb focistája?

Polyák AlexandraPolyák Alexandra

2016. június 27. 19:10

Nem csak a férfiaknak, de a fociért kevésbé rajongó nőknek is van okuk nézni az Európa-bajnokságot. Kidolgozott test, elképesztő kitartás és férfiasság, a sportolóknak megmagyarázhatatlan vonzerejük van. Nők milliói rajonganak értük. Most kiderítjük, ki a legsármosabb a magyar válogatott tagjai közül, és azt is, hogy a közönség szerint ki a legszexibb külföldi focista az EB-n.

Nem egyszerű a feladat. Az Éjjel-Nappal Budapest bombázóit először arra kértük, hogy válasszák ki a magyar válogatott tagjai közül azt a férfit, aki nekik a legjobban tetszik. Maya azt mondja, szereti a futballt. Bár első szerelme is focista volt, ő azon kevés lányok közé tartozik, akiknek ezek a fiúk egyáltalán nem jönnek be. Alexa is focirajongó, Evelin azonban már kevésbé. Ő nincs jó véleménnyel a játékosokról. Tapasztalta már, milyen egy focista barátnőjének lenni. A külföldiek közül Maya Sergio Ramost választaná, akárcsak Evelin. Alexa pedig egyértelműen Ronaldót.

 

 

Cristiano Ronaldót senkinek sem kell bemutatni. A 31éves portugál régóta a nők kedvence, ami nem csak zseniális labdarúgó-tehetségének köszönhető. Tökéletesen kidolgozott testét legalább annyiszor megcsodálhatták már a rajongók, mint David Beckhamét. Gerard Pique, Mats Hummels, Claudio Marchisio is megállná a helyét bármelyik világmárka kifutóján. A lányok által kiválasztott fiúk képeivel megyünk tovább, hogy megtaláljuk a győztest.

A madocsai Messiként is emlegetett Böde Dániel az egyértelmű magyar győztes a legjóképűbb címért zajló versenyben. Az ő felsőtestét a belgák miatt sajnos már nem csodálhatjuk meg az EB-n, de Sergio Ramos még ledobhatja a felsőt egy gól után, a hölgyek nagy örömére!

#Fókusz#focista#szexi#játékos#rtl

Címlapról ajánljuk