Fókusz

Plasztika: honnantól számít túlzásnak az arcszabászat?

rtl.hurtl.hu

2016. május 2. 17:42

Magasan álló szemöldök, kinyílt tekintet, feltöltött járom ívek, éles állkapocsív és szuperdús ajkak. Ez egy tipikus hollywoodi arcplasztika-receptje. Ezek alapján készült Megan Fox, Blake Lively, Jennifer Aniston, Lindsay Lohan pofija is, és a sor szinte végtelen. De honnantól számít túlzásnak a plasztikáztatás?

Valószínűleg a lyuk az orrcimpáján, és a veszély, hogy az egész orra leeshet, nem volt ennek a férfinak a tervei között, mikor belevágott a teljes átalakulásába. A légi utaskísérőként dolgozó Rodrigo Alves még csak 32 éves, de már 42 plasztikai műtétet vállalt be azért, hogy ő legyen az élő Ken, Barbie baba párja. Eddig -10 év alatt- 305 ezer fontot áldozott szépészeti beavatkozásokra. A nemrég posztolt orr korrekciója azonban rosszul sikerült, kilökte az új porcot a férfi szervezete, így keletkezett egy lyuk az orrán. De nem csak az arcvonásai, szinte az összes izma is sebészkésnek köszönhető. 3 évvel ezelőtt is veszélybe került az élete plasztikai függősége miatt, mert szivárogni kezdtek a tricepsz, a bicepsz és a váll implantátumai.

Nézzük, milyen is a hollywoodi álom arc. Kim Kardashian 19 éves féltestvére, Kylie Jenner hatalmasra pumpált szája, és egyéb beavatkozások miatt két év alatt teljesen felismerhetetlen lett. Zimány Linda nem titkolja, szereti követni az amerikai divatot. De nem csak az öltözködésben, a plasztikázásban is. A jogász végzettségű Lindát 15 évesen ismertük meg, egész más vonásokkal.

Ő az, akinek az arcán időről-időre változásokat láthatunk. Akadnak olyan hírességek, akik mintha egyre fiatalabbak lennének, mégsem tűnnek agyonplasztikázottnak. Ilyen Demi Moore, Cindy Crawford és Elle McPherson is. Ők valószínűleg kevésbé drasztikus megoldásokat választanak

#Fókusz#arcplasztika#plasztika#hollywood#demi moore#rtl#zimány linda

Címlapról ajánljuk