Fókusz

Axl tudja, mitől döglik a légy

Kilyén TamásKilyén Tamás

2016. április 19. 17:40

Jó hosszú téli álmot aludt Axl Rose. Az elmúlt 20 évben nem nagyon lehetett róla hallani, aztán április elején újra összerántotta a klasszikus felállású Guns'N'Roses-t, majd hétfőn kiderült, ő lesz az AC/DC ideiglenes frontembere. Sok mindent lehet mondani Axl-re, de azt nem, hogy nem tudja, mitől lesz újra érdekes.

 


Megtörtént az elképzelhetetlen. Axl Rose lett az AC/DC énekese. Az ausztrál rock banda májusban már a Guns ’n Roses énekesével turnézik Európában, de mit szólnak a váltáshoz a rajongók?
 

 


Nem először fordul elő a rock történelemben, hogy váratlan esemény miatt kell egy zenekar turnéját újratervezni. 2006-ban nyaralás közben Keith Richards fejére esett egy kókuszdió, ami miatt még egy budapesti Rolling Stones koncertet is le kellett mondaniuk. A Metallica dobosát Lars Uhlirchot a Slipknot és a Slayer tagjai is helyettesítették, mert alkohol elvonóra kellett mennie. De a rossz hallás sem váló ok mindenkinél. Állítólag Eddie Van Halen és Ozzy Osbourne már évek óta nem hall rendesen. Ezért lehet, hogy a döntés állítólag még magát Brian Johnson-t is váratlanul érte, aki a zenekar közleményéből tudta meg, hogy 36 év után kikerült az AC/DC-ből.
 

 


Minden jegy elkelt az AC/DC európai turnéjára. A kérdés már csak az, hogy a késéseiről elhíresült Axl Rose képes lesz-e felnőni a feladathoz, hogy gyerekkori példaképeivel zenéljen együtt.

A teljes adást visszanézheti az RTL Moston!

#Fókusz#rock#axl rose#acdc#guns'n'roses#énekes#csere#frontember#rajongók

Címlapról ajánljuk