Fókusz

Lajcsi exkluzív bejelentkezése Mexikóból

Czakó JózsefCzakó József

2016. március 24. 16:30

Lagzi Lajcsi a Mexikói-öböl partjáról, egy festői szigetről küldte el nekünk exkluzív bejelentkezését és csak a Fókusznak adott interjút.



A 125 nap előzetes után Lajcsira ráfért a pihenés, hiszen miután az előzetesből kijött azután is rendszeresek voltak a nyomozati cselekmények, Lajcsinak és családjának nem volt nyugta. Most a képek arról árulkodnak, hogy jól érzik magukat, a történtek dacára önfeledten tudnak pihenni. A nyaralás a földi paradicsomban nem olcsó. A környékre egy 10 napos all inxlusive nyaralás  ebben az időszakban 500-600.000 Ft-tól kezdődik személyenként.
 

A Galambos család utazása alatt reppent fel a hír, hogy Lajcsi árulja boldogasszonypusztai birtokát. A 30 szobával, 22 fürdőszobával, 2 gourmet-konyhával, 2 szaunával és a birtokhoz tartozó vízi rezervátummal rendelkező ingatlan ára 8,5 millió euro azaz 2,6 milliárd forint.



De bármennyire is jól érzik magukat a földi paradicsomban, a hazatérés gondolata egy pillanatra sem vált kétségessé. Lajcsi hamarosan hazautazik családjával, a tavaszi szünet után a gyerekeknek újra iskola, neki pedig a dolgos hétköznapok következnek. Hiszen távollétében is több olyan nyomozati cselekmény volt, amely boldogasszonypusztai otthonukat érintette.

A teljes adást visszanézheti az RTL Moston!
#Fókusz#galambos lajcsi#eljárás#mexikó#karib-tenger#mexikói-öböl

Címlapról ajánljuk