Fókusz

Mindent elborított a zöld trutyi!

Kilyén TamásKilyén Tamás

2016. március 18. 18:05

Amerika egyik legnagyobb, leglátványosabb és legzöldebb díjátadó ceremóniáján a Fókusz is részt vehetett. A legnépszerűbb világsztárok és a jövő csillagai mellett. Itt a gyerekek elsőszámú kedvencei akkor érezhetik, hogy őket biztosan imádják, ha valami tej ízű rikító zöld löttyöt kapnak váratlanul a nyakukba.



A legőrültebb díjátadó, ahol senki nem menekülhet a zöld trutyi elől. Ott voltunk a 2016-os Nickelodeon Kids Choice Awards gálán Los Angelesben, ahol a legnagyobb világsztárok mellett a feltörekvő új generációval is találkozhattunk. Már kora délelőtt állófogadással várták a több száz újságírót a los angelesi Forum stadionban, ami egykor a helyi kosárlabda csapat, a Lakers otthona volt. A gála az Egyesült Államok egyik legfontosabb eseményének számít és ezt a sajtóérdeklődés is jól mutatta.



A show a házigazda Blake Shelton látványos bevonulásával indult, aki végig nagy örömmel tréfálta meg a jelenlévőket. Aztán jöttek a díjazottak. Ellen Degeneres, Adam Sandler, a tavaly hazánkban járt sztárcukrász, Buddy Valastro és a Fifth Harmony-s lányok is megkapták narancsozott zeppelinjüket és a mellé járó körítést.



A végén persze a közönségben álló gyerekek is kaptak bőven a zöld trutyiból, ami elsőre kicsit gusztustalannak tűnik, mégis minden évben az egyik legnagyobb elismerés, ha valaki tetőtől talpig ragacsos lesz tőle.   
#Fókusz#los angeles#blake shelton#díjátadó#gyerekek#celebek

Címlapról ajánljuk