Fókusz

Szintiboy és Johnny Gold újra meghódítják az internetet?

Kilyén TamásKilyén Tamás

2016. március 9. 18:15

Szintiboy és a párducmintás alsógatyában éneklő izomkolosszus, Johnny Gold videói szinte vírusként terjedtek egykoron, mindenki látni akarta őket. Ki ezért ki azért. Kíváncsiak voltunk mi lett velük amióta népszerűségük csillaga leáldozott.



5 éves már az a videó, amiben egy vidám testépítő, párduc mintás kisgatyában táncolja végig Budapestet. Johnny Gold sajátos angol tudásával egy csapásra közismert lett és még több slágergyanús klip valamint egy saját websorozat is követte a produkciót. Az elmúlt években viszont teljesen megváltozott az izmos énekes élete. Johnny azaz Tánczos Tamás egy kis faluba, Derecskére költözött, ahol már egy ideje mezőgazdasági munkákkal foglalkozik. Az igazán nagy változás mégis 1,5 éve jött az életében, amikor Johnny apa lett.



Szintiboy alias Zagyva Tibor Johnny Golddal ellentétben semmit sem változott az évek során és a 41 éves mulatós zenész ugyanaz a bohókás figura, akit az egész ország megszeretett. Szintiboy 2004-ben a Balázs showban előadott Barátok közt főcímzenének köszönhetően lett ismert. Édesanyja indította el zenei karrierjét, aki egyben a táncosa is és a páratlan páros az óta bejárta az országot, még Fluor Tomi egyik klipjében is szerepeltek. Kis Grófó és a teljes magyar pop piac retteghet, hiszen Szintiboy jobb formában van, mint valaha. Johnny Gold pedig azt ígéri, hamarosan visszatér.

A Fókusz teljes adását visszanézheti az RTL Moston!
#Fókusz#szintiboy#sztárok#internet#videoklip#izom#szintetizátor#parádé

Címlapról ajánljuk