Fókusz

Freestyle foci a baromfiudvarban

rtl.hurtl.hu

2016. február 10. 18:05

Az egyik dombrádi baromfiudvar kellős közepén kameránk előtt is bizonyított Bence, akit az internet népe már felfedezett, de sokan kételkedtek abban, hogy a srác tényleg mindenhová betalál focilabdájával. Állandó drukkerei a kakasok, meg a nagymamája, aki igazolhatja, hogy a fiúnak tényleg aranyból van a lába.



Úgy tűnik, a siker receptje egyszerű. Végy egy labdát és rúgd be a legváratlanabb helyekre. Kecsmár Bence egy baromfiudvarban bűvöli a labdát és azt mondja, a szokatlan környezet sokkal több ötletet tud szülni. Igaz a közönség egyelőre néhány kakasból és tyúkból áll. Hűséges fegyverhordozója pedig 11 éves kisöccse, akinek a labdaszedés a főfeladata. A nagymama azt mondja, a tyúkok is jobban tojnak, mióta figyelik a labdazsonglőrködést.



Az úgynevezett utcai freestyle trükkök nagymestere, Remi Gaillard francia humorista, akit az sem zavar, ha a rendőrök megkergetik 1-1 trükk végén. Nála pontosabban célzó játékost keveset látni, még egy söröz dobozt is képes méterekről eltalálni. De a nagy sztárok is egyre gyakrabban kezdenek zsonglőrködésbe.



Azt mondják, a foci a legegyszerűbb sport, mert csak egy labda kell hozzá. A srácoknál viszont az élő bizonyíték, hogy kreatív ötletekkel lélegzetelállító trükköket lehet bemutatni, akár a tyúkól mellől is.  
#Fókusz#freestyle#foci#tehetség#trükkök#váratlan#siker#kilyén tamás

Címlapról ajánljuk