Fókusz

Répás Lajos tovább koronázza a lányokat

Czakó JózsefCzakó József

2015. december 29. 15:35

Szerény érdeklődés egy nagy múltú versenyen. A 25. Miss Hungary döntője előtt nincsenek tömegjelenetek, vannak azonban gyönyörű hölgyek, akik mindannyian másért jöttek ide.

Károlyfalvi Henrietta régi ismerős, 2006-ban is találkoztunk vele Tokajban, az ugyancsak Répás portfóliájába tartozó Miss Bikinin. Az akkor még csak 16 éves lány nyerte a megtisztelő címet és azzal együtt járó Las Vegas-i utat a a Miss Bikini Worldre!



Kovács Kinga, a tavalyi győztes pedig azt mondja, a verseny nem változtatta meg az életét, ő csak győzni akart, ami össze is jött neki.



A szépségversenyeken van néhány olyan motívum, amely több jelentkezőnél is megfigyelhető. Általában elmondják, hogy nem ők maguk jelentkeztek a versenyre, mások nevezték őket, de ide sorolható az édesanya vagy a nagymama álmának beteljesítése is.

A döntő előtt alig lehet elcsípni Répás Lajost, aki jelenleg versenyigazgatói minőségében van itt. Aki a Miss Hungary-k elmúlt negyedszázadából 18-at rendezhetett meg, most ő maga pozícionálja versenyét a szépségkirálynő választások között.



A döntő előtti héten robbant a hír, hogy a verseny fináléjának egyik résztvevője kitálalt a HírTV Riasztás című műsorában. A hölgy azt mondta szexuális kapcsolatot létesített a főszervezővel, aki ezt követően meghívta a döntőbe. A szépségguru nem sokkal a riport után reagált is a vádakra, cáfolva azokat. Ezek után izgalmas volt a várakozás, hogy vajon megjelenik-e a versenyen a hölgy?



Nem jelent meg, ahogy két másik sem, így végül 21 lány kezdte meg a versenyt. Fiatalok, gyönyörűek és elbűvölőek, és nemcsak szépek, hanem intelligensek is, ezzel bizony senki nem óhajt vitatkozni.



Ősszel ott voltunk Hajdúszoboszlón a felkészítő táborban is, volt alkalmunk, hogy Répás Lajos kifejtse nézeteit a saját versenyéről, a saját küldetéséről is. Akkor a szépségverseny guru azt mondta, egyetlen feladatuk van a lányoknak, hogy legyenek szépek. A szépek között is van legszebb és őt kiválasztani nagyon nehéz.



Most már nem titok, a versenyt a 21éves Kerekes Beáta nyerte, akiről megtudtuk, hogy jövőre kezdi az egyetemet, a jog és a diplomácia érdekli, modellkedik, illetve két családi vállalkozásban működik közre. A lány egy évig viselheti majd a koronát, és a cím birtokosaként nemzetközi versenyen is indulhat. Az, hogy királynői címét az állatok védelmére vagy a világbéke fokozására használja-e, még nem derült ki.

#Fókusz#miss hungary#döntő#gyönyörű#hölgyek#verseny#répás lajos#rtl

Címlapról ajánljuk