Fókusz

Amadé az ország leghosszabb hajú kisfiúja

Czakó JózsefCzakó József

2015. december 8. 17:00

Amadé pont olyan nagycsoportos, mint bármelyik gyerek egy óvodában. A kisfiú kicsit több mint 80 centis hajzuhatagát a többi gyerek már észre sem veszi, de első pillantásra Amadé mégsem hétköznapi.

Az óvodavezető szerint Amadé abszolút fiús játékokkal játszik, csak fiú barátai vannak, igazi belevaló kissrác. Annyi a különbség, hogy hosszú a haja, de a gyerekek nem csúfolják, hiszen ez midnen gyereknek természetes. Az édesanya megfogadta, hogy ha egyszer lesz egy fia, akkor annak biztosan hosszú haja lesz. Amadé kerek arca és a hosszú haja külsőre nézve kicsit kislányos lehet, de ahogy az óvónő is megerősítette, ízig-vérig kisfiú ő, akit kifejezetten a fiús játékok érdekelnek. Kedvencei a kombájn és a traktorok, amiből nagyapjánál igazi is van, de otthon be kell érnie a játék traktorral.
 


A fenékig érő haj komoly ápolást igényel, de mivel Henrietta fodrász, így a kisfiú haja hozzáértő kezekben van. Úszóbajnok talán nem lesz Amadéból, de még ezt sem lehet kizárni, és valószínűleg a haja sem fog mindig derékig érni, de ezt a döntést majd ő maga hozhatja meg. Addig pedig marad a debreceni nagyhajú kisfiú, akit mindenki megjegyez az első pillantásra.


#Fókusz#Amadé#óvodás#kisfiú#hosszú haj#ápolás#rtl

Címlapról ajánljuk