Fókusz

Meglátogattuk a Hungary's Got Talent legújabb felfedezettjeit

Fodor BiankaFodor BiankaPapp NoémiPapp Noémi

2015. november 18. 14:37

A Hungary’s Got Talent múlt szombati adásában voltak, akik mindenkit lenyűgöztek, no meg olyanok is, akik lebőgtek. Meglátogattuk a a Tesztoszteron Boys csapatát, a Bandart formációt, és Bangó Adriennt.

A zsűri füleinek és idegeinek a sok minősíthetetlen produkció után Bangó Adrienn hozott megnyugvást, aki különleges előadásával mindenkit elkápráztatott. A 12 éves lányt otthonában kerestük fel, és hamar kiderült, hogy sikere mögött rengeteg munka van, melynek gyümölcse mind ott sorakozik a falon. Adrienn édesanyja zongoratanár, édesapja pedig hegedűművész, így nem csoda, hogy már egészen kiskorától szívta magába a muzsika szeretetét.



A Bandart formáció szombat este nem hibázhatott, lenyűgöző produkciójuknak meg is lett az eredménye: egyből aranygombbal jutottak tovább az élő show-ba. Szabolcs egy projektor és egy tábla segítségével rajzolt egy vászonra, Kata pedig tánc közben egy történetet adott elő a vetített rajzokkal. A fiatalok nem csak a munkában, hanem a magánéletben is egy párt alkotnak. A formáció egyébként fellépett már Németországban, Franciaországban, Egyiptomban és Grúziában is.



Szombaton egy ismerős arc is felbukkant a színpadon, aki nem más, mint a Való Világ 5-ből megismert Cristofel. A fiú már korábban is próbálkozott énekléssel, most barátjával megalapították a Tesztoszteron Boys elnevezésű csapatot. A fiúk kiesésük után nem palástolták a köztük lévő feszültséget: egymást hibáztatták azért, mert kiestek a műsor válogatóján. Végül annyira felhergelték egymást, hogy Futyi arra az elhatározásra jutott: következő számában Cristofel nélkül szeretne bizonyítani.
#Fókusz#hungary's got talent#linczényi márkó#horgas eszter#dombi#sebestyén balázs#kovács patrícia#csuja imre

Címlapról ajánljuk